#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Bu adam sezon sonu takimdan ayrilirsa, uzun bir sure kizginliktan dolayi mac izleyemem heralde. Ornek bir futbolcu, ona Galatasaray formasi cok yakisiyor.

Kewell’a saygıyla

...

G.Saray cephesi

G.Saray cephesindeyse dün gecenin kırılma anı, 35’inci dakikada mecburiyetten kalkan değişiklik tabelasıydı. Birbirimizi sevmediğimizden dem vururuz hep, ama esas problemimizin birbirimizi saymamak olduğunu düşünürüm ben... 2,5 yıllık kontratlarının mürekkebi kurumadan G.Saray’a yeni hoca arayan o takım elbiseli zengin fanatikler, “bir global futbol ikonu” olan B.Korkmaz’a karşı nasıl saygılı değillerse, aynı şekilde Korkmaz da geçen hafta maç sonrası demecinde o saygıyı çok gördü başka bir global futbol ikonuna, Kewell’a...

Ama Avustralyalı bu genç adam, vakur duruşu ve istekli oyunuyla hepimize bir ders verdi dün gece. Sana, bana, Korkmaz’a, takım arkadaşlarına ve de Lincoln’e... Onun geldiği yerlerde güzel bir laf var, “We don’t see things as they are, we see things as we are (etrafımızdakileri onlarmış gibi değil, biz gibi görürüz aslında.)” diye. Herkesin etrafına Kewell gibi baktığı bir dünya umuduyla...

Milliyet / Uğur Meleke

adam felaket karizma hele fanatikteki resmi fena... Adam clubber yaa:D

Kewell’a saygıyla

...

G.Saray cephesi

G.Saray cephesindeyse dün gecenin kırılma anı, 35’inci dakikada mecburiyetten kalkan değişiklik tabelasıydı. Birbirimizi sevmediğimizden dem vururuz hep, ama esas problemimizin birbirimizi saymamak olduğunu düşünürüm ben... 2,5 yıllık kontratlarının mürekkebi kurumadan G.Saray’a yeni hoca arayan o takım elbiseli zengin fanatikler, “bir global futbol ikonu” olan B.Korkmaz’a karşı nasıl saygılı değillerse, aynı şekilde Korkmaz da geçen hafta maç sonrası demecinde o saygıyı çok gördü başka bir global futbol ikonuna, Kewell’a...

Ama Avustralyalı bu genç adam, vakur duruşu ve istekli oyunuyla hepimize bir ders verdi dün gece. Sana, bana, Korkmaz’a, takım arkadaşlarına ve de Lincoln’e... Onun geldiği yerlerde güzel bir laf var, “We don’t see things as they are, we see things as we are (etrafımızdakileri onlarmış gibi değil, biz gibi görürüz aslında.)” diye. Herkesin etrafına Kewell gibi baktığı bir dünya umuduyla...

Milliyet / Uğur Meleke

Güzel yazı olmuş.

Sezon sonunu iple çekiyorum Bülent'in çekip gitmesi için.

18_255067_buyucu42333.jpg

karizmana kurban kewell....

bu adam istediği zaman iyi istediği zaman berbat oynuo tipik Lincoln halleri

bu sezon takimin ve t.direktörün ne yaptigi belli degilki. oda takima göre oynuyor bazen.

ama takimda tutulamali.

Bu takımda bir üçlü var ki tek kelime edilmez Kewell Arda Baros!

Gençlerbirliği maçında attığı bir gol ve asistle istifini bozmamış bir önceki maçta 91de oyuna alan Bülent kaptana mesajı iletmiştir. Ergünden sonra örnek alınası kişilik, hep Galatasarayda kal..

2.forvet gibi oynasa çok daha başarılı olacaktır.Ve kondisyon sorunu ortadan kalkar savunma yapmasına gerek kalmadığı için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt