#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #99 Harry Kewell

Fizik gücü ve patlama kuvveti geçtiğimiz 2 sezona göre büyük artış göstermekte aksine. Bazı driglinlerine ve vuruşlarına şaşırıyorum Kewell'ın. Ezbere konuşmayalım.

Kendisi daha gerçek performansımı görmediniz demişti.

Eski Kewell dönüyor.

Fizik gücü ve patlama kuvveti geçtiğimiz 2 sezona göre büyük artış göstermekte aksine. Bazı driglinlerine ve vuruşlarına şaşırıyorum Kewell'ın. Ezbere konuşmayalım.

Vuruşlarından bahsetmiyorum onlara zaten lafım yok, ama eski çabukluğundan eser yok bu da bir gerçek. Sivas ve Belgrad maçlarında 2 kez önünde boş alan ve yalnızca 1 oyuncu olmasına, normalde orayı dağıtıp ağlara sarsabilecek olmasına rağmen eski çabukluğunda olmadığı için ikisinde de son hareketlerde eridi gitti. Ayrıca maç boyu aşırı sertliğe maruz kaldı eyvallah, ama bazı pozisyonlarda da çok net görüldü ki aslında düşülmeyecek müdahalelerde bile zorlandı ayakta kalmakta.

Tek tesellim sensin bu sene.. Seni izlemek de yetiyor bazen...

Kewell Galatasaraylı olduğunu gösterdi 1m fazla verilmesine rağmen gitmedi bu adam taraftara aşık taraftarda ona elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor adamı oynatmadığımız birtek kale kaldı verilen görevi en iyi şekilde üstleniyor ve hiç sorun çıkarmıyor .....

Harry kewell

Harry kewell

Harry kewell

Slater:''Kewell Avusturalya milli takımını sirke çevirdi.Derhal milli takımı bırakmalı''

Kewell:''Benim sirkimde ancak Slater ve onun gibiler bulunabilir''

Helal üstad:2aloh1:

Baros'la birlikte bir kralda sensin.

Az kalsın sözleşme yenilemiyorduk seninle.

Taraftar futbolu yönetimden daha iyi bildiğini gösterdi Kewell ısrarı ile.

gollerde Kewel ve Baroşun ismi var 2.golde Lucas Neil'in yerinde müdahalesi, ah şu yerlilerde biraz kaliteli olsa.

Ne söylenebilir ki, birde bu adam gidecekti, ayrılacaktı. Tabi herkes geçen sezon sonunda süper önliberolar, 10 numara oyuncular, rüzgar gibi kanat adamları gelecek sanıyordu. Kewell olmasaydı halimiz nasıl olurdu şimdi.

Maçın yıldızı aldığı yıllık ücrette indirim yapılan forma numarası elinden alınan ve taraftar baskısıyla son anda sözleşmesi uzatılan KEWELLL! Büyüksün yönetim gerçekten büyük!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt