#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

İğrenç oynadığı maçta bile 1-2 hareket ile maçın kahramanı olabiliyor.Gerçekten büyük topçu.Kewell'ı bulup getirenlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugün iyi değildi, bunu kabul etmek gerek.

Özellikle de ilk yarı; çok kötü oynadı...Kaçırdığı gol de cabası.

Ancak kötü oynayan bir Kewell'ı bile izlemek, kötü oynayan Sabri'yi, Ümit'i, Hasan'ı izlemekten iyidir... Bırakın, Kewell kötü oynasın da onu izleyelim.

İlk yarıdaki kötü oyunun ardından, çıkarılsın diyen Renktaşlarıma, gol atacağını söylemiştim. Attı neticesinde.

Oz ! ...

Seviyoruz Seni !

İlk yarı etkisizdi,Arda'yla yer değiştirmediler,belki etkili olabilirdi..

Toplara iyi vurduğu bi gerçek ama çok yavaş... Sene sonu gönderilirse pek üzülmem.

Ayak değil beyzbol sopası :D

Bu takıma fazlasın be Kewell.

Toplara iyi vurduğu bi gerçek ama çok yavaş... Sene sonu gönderilirse pek üzülmem.

Çok mu yavaş? :D Eski hızında olmadığı doğru ama topu önüne atıp depara kalktığında hala türkiyedeki birçok beki geçebilecek hızda..Ama yaşının verdiği tecrübeyle daha çok koşmaktansa aklını kullanıyor..O top orda ayağına otursa rüştüyle birlikte girmişti içeri top..

Doğru, Kewell'ı gönderelim, çünkü yavaş yerine speed i 20 olan Speedy Gonzales'i alalım, o hızlı... Sol kanadı arrivaaa diye çığıra çığıra arşılasın.:D

Adam sadece futbolunu oynuyor. Sadece ve sadece isini yapiyor. Bunu yapmak zormu be kardesim sadece isinizi yapin su adami örnek alin adamin bir kere hakeme ters bir hareketi yok.

Arda topu ortaladığında top Kewell'a doğru giderken kendimi gol için sevinmeye hazırlamıştım,nasıl bağıracaktım....Ama olmadı.Gelişine koysaydı ne güzel olurdu be..

Canın sağolsun Kewell.

Kewell dün özellikle ilk yarı pek iyi oynamamasına rağmen golünü attı. Buda demek oluyor ki bu tip büyük oyuncular her zaman karşı takım için tehlikeli olabilir, kötü oynasa bile.

Kewell'ın gol attığı maçta ilk kez yenemedik..Wizard of OZ'un büyüsü bile kıramadı bu maçtaki şanssızlığımızı..!

Bu takımda olduğun için gurur duyuyorum Harry Kewell..!!!

Seneye ikinci kaptanlık mutlaka Kewell'a verilmeli hatta Arda olmayacaksa kaptan Kewell olmalı.

Mübarek insan! Iyi ki gelmissin, iyi ki bizden birisin´Kewell from Geletassearraay`! Bu kadar profesyonel adamlari ülkemizde görmeye pek alisik degiliz. Bize gercek futbolcu nasildir onu hatirlattin. Yeri geldi haksiz sekilde yedek kaldin, yeri geldi tüm avrupanin gözü önünde stoper oynadin, ama hic sikayet etmedin ben koskoca Harry Kewellim demedin. Belki düsündün bunlari demek de istedin, ama gene de ne hocani ne takim arkadaslarini, diger sözde yildizlarimiz gibi medyanin önüne atmadin. Insallah bazi takim arkadaslarin da ne kadar degerli ve örnek alinacak biri oldugunun farkindadir! Umarim uzun yillar bizimle kalirsin, ama kalmazsan da sana hak veririm sen bize fazlasin Kewell, dedigim gibi biz senin gibilere pek alisik degiliz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt