#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Katar-Avustralya maçında süper oynuyor.Bir sağda bir solda :) Zaten spiker de Kewell'ı özetledi bir pozisyonda.

This is Harry Kewell.Superstar from Galatasaray ;)

Takımda mutlaka uzun yıllar kalması gereken bir futbolcu.Formu düşük olsun,oynamasın problem değil.Antremanda olsun yeter...

Futbolu orda bitirecek o kesin. Daha kac yil oynayabilir o belli degil.

Kewll'ı çok sevdik.1-2 sene daha bizde oynasın çok istiyorum.

Kewell'ın sözleşmesi ne zaman bitiyor bilen var mı?

29 Temmuz 2008 sozlesme baslangiç tarihi

31 Mayıs 2010 bitis tarihi

Ben hiç hatırlamıyorum dört büyük klübünde hayran olduğu, kendi oyuncularıymış gibi sevdiği bir oyuncu...Varsa hatırlayan??

ne kadar iyi olursa olsun sakatlık geçmişi nedeniyle güvenemiyorum bu adama

çünkü böyle adamlar çok özeldir. profesyonel ve disiplinli. forma girerse tüm sezon devam eder o tempoyla. takım oyununda lider olur, oyunun sıkıştığı anda herkesin baktığı adam olur, çok önemli rol elde eder. sonra... bir ismail güldüren gelir ve hop.... kewell 10 hafta sakat. sistemin kilit oyuncusu eksik. yeni bir kilit oyuncu yarat sezon ortasında...

evet çok çok çok ama çok iyi çok karakterli futbolcu ve belki de bu yüzden güvenemiyorum... içimizdeki saatli bomba.

çünkü böyle adamlar çok özeldir. profesyonel ve disiplinli. forma girerse tüm sezon devam eder o tempoyla. takım oyununda lider olur, oyunun sıkıştığı anda herkesin baktığı adam olur, çok önemli rol elde eder. sonra... bir ismail güldüren gelir ve hop.... kewell 10 hafta sakat. sistemin kilit oyuncusu eksik. yeni bir kilit oyuncu yarat sezon ortasında...

evet çok çok çok ama çok iyi çok karakterli futbolcu ve belki de bu yüzden güvenemiyorum... içimizdeki saatli bomba.

Komik ihi :D

tek silahimiz gibi konusmussun, Galatasaray bir oyuncuya bagli bir takim degil oyle bir isim diyecek isen ozaman Arda Turan demelidin ki Ardali bir galatasaray ardasiz bir galatasaraydan en az bir gomluk ustun.

evet aynen öyle

ama nazar deymesin arda çok sakatlanan bir oyuncu değil. dolayısıyla takımın dengesini bozmuyor varlığıyla sık sık

evet aynen öyle

ama nazar deymesin arda çok sakatlanan bir oyuncu değil. dolayısıyla takımın dengesini bozmuyor varlığıyla sık sık

bak bu yonden bakis acina katiliyorum burda guzel ve onemli bir olaya deginiyorsun. oyuncularin birbirilerine alisma acisindan onemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt