#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Bu adamı öyle seviyoruz ki neredeyse gay olacaz nan!

:D

Şeytan tüyü var

Harryyy Kewell ne 89 a ne 91 e kalbine vurdu kalbine =)

Kimisi aylarca yatıp sonra formayı öpünce sevilir,kimisi de oyununun yanında saha içi ve dışı duruşuyla,adamlığıyla...Hangisi daha önemli taraftarımızın bir bölümü çözememiş malesef.

kewell gercekten tam bır karakterlı oyuncu elınden ne gelırse maxsumum vermeye calısıyo bence su kewellımızın futbol karakterı yapısı kafası lıncolnde olsa ıste ozaman lıncoln takımda kalsın derdım takımda kalmasını ıstedıgım ıkı yabancıdan bırı dıgerı baros

Şu an eurosport Avustralya-Bahreyn maçını veriyor Kewell ilk 11 de sahaya çıktı

Bahreyn maçında bir asist yaptı ve bir kafa topu direkten döndü.

Gerçekten çok iyi oynuyor.Bu sene kesinlikle takım ona üstüne kurulmalıdır.

Bende 2. yarısını izledim maçın çok da güzel toplar attı kendisi.Kasmadan iyi bir performans sergiledi.İnşallah hep böyle devam eder.

bence de seneye Arda 1. Kewell 2. kaptan olmalı.çünkü hakediyorlar.formanın hakkını en iyi veren isimler.inşallah sözleşme uzatır bizleri de mutlu eder.

He ya ne kadar dogru bir tespit kim derdi ki Leedsteyken bize cirkeflik yapan adam gun gelecek taratarin sevgilisi olucak diye :)

Kime yaptığıda önemli ama.. :D

ı LOVE yOU hARRY kEWELL ...!!!!!!!!

25737032.jpg

Bugünkü Bahreyn macinda 10 numara cok karizma duruyordu üzerinde. Avustralya 2010'u garantilediginden fazla yormadi kendini ama seviyoruz yinede:)

Kime yaptığıda önemli ama.. :D

ı LOVE yOU hARRY kEWELL ...!!!!!!!!

25737032.jpg

Daha oncesinde Suati oldurmeye yonelik bir hareketi vardi :D Gaza gelen emre oraya kosa kosa gelip saldirinca o hareketi yemis daha sonrada Kewell hakli bir kirmizi yeisti Emre de cabasi :)(Yanlis hatirlamiyorsam tabi)

Bende 2. yarısını izledim maçın çok da güzel toplar attı kendisi.Kasmadan iyi bir performans sergiledi.İnşallah hep böyle devam eder.

Zaten Avustralya takım olarak fazla kasmadı zira adamlar dünya kupasına gitmeyi garantilediler ama kewell gerçekten iyiydi özellikle direkten dönen topta çok şanssızdı üzüldüm o pozisyonda 10 kere vursa 9 u gol olacak pozisyonda direk istemedi topun içeriye girmesini :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt