#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

four four two dergisine kapa olmus..

imgresizer.aspx

My game is all about goals ;

Benim oyunum tamamiylen goller ile ilgili :)

Kewell is the toast of turkey.So why is he playing in defence? ;

Kewell turkiye serefine oynayan bir oyuncu . Peki o zaman neden defansta oynuyor.( Cevabi benden olsun coz of Korkmaz :) )

Zaten Avustralya takım olarak fazla kasmadı zira adamlar dünya kupasına gitmeyi garantilediler ama kewell gerçekten iyiydi özellikle direkten dönen topta çok şanssızdı üzüldüm o pozisyonda 10 kere vursa 9 u gol olacak pozisyonda direk istemedi topun içeriye girmesini :)

Aynen öyle.Bende üzüldüm o pozisyona.Bir de soldan önünü boşaltıp vurduğu pozisyon vardı.Kesin gol dedim ama kötü vurdu.Ayrıca kaç tane top attı Holman mıdır nedir bir tanesini düzgün indir be kardeşim. :)

Daha oncesinde Suati oldurmeye yonelik bir hareketi vardi :D Gaza gelen emre oraya kosa kosa gelip saldirinca o hareketi yemis daha sonrada Kewell hakli bir kirmizi yeisti Emre de cabasi :)(Yanlis hatirlamiyorsam tabi)

Benim hatırladığım atılan bir ara topunu yatarak alan taffarel in kafasına basmıştı orada gördü kırmızıyı

çıkan haberler doğruysa 1.Arda 2.kaptan Kewell olabilirmiş.İnşallah doğrudur.

arda kaptan olur inş. zaten oyun içinde güzel yönlendiriyor, birde kaptan olursa takım içinde ağırlığı artar. 2. kaptan kewell olursa oda hiç fena bi seçim olmaz

Harry Kewell ve Chris Coyne, 17 Hazirandaki Japonya maçı kadrosundan çıkarılmış.Sebep ise kısa zamanda çok maç yapmaları ve bu oyuncuları fiziksel olarak yormak istememeleri.

Kaynak:Avustralya Futbol Federasyonu Resmi Sitesi

https://www.footballaustralia.com.a...=insideffa_newsfeatures_newsitem_new&id=27801

Vay be adamlar dusunuyorlar helal olsun. Japonya maci resmi macsa ilginc bi kara ama hazirlik maciysa cok dogru bi karar.

nolcak ki adamlar zaten garantilememişlermiydi dünya kupasını

sorun olmaz bence

Öyle tahmin ediyorum ki bu sezon, Kewell'ın sezonu olacaktır. Gerek Profesyonelliğiyle, gerek karakteri ile ve gerekse futbol zekasıyla Kewell, tüm Galatasaray futbolcuları için bir örnektir. Her na kadar yaşı otuzu aşsada, ümidim odur ki, uzun yıllar sağlıklı bir şekilde Galatasaray'a hizmet, biz taraftarlarada keyif vermeye devam eder..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt