Ulas Dogan
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.419
- 484
- 1.823
Cevap: # 19 Harry Kewell
Fenerli kendini zor tutuyor
, herkes onu seviyor. :007:
Fenerli kendini zor tutuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sezon bol bol yedek kalırsa şaşırmayın.
bu adam bu sene yedek kalırsa o Frank Rijkaard'a yazıklar olsun şimdiden söyleyeyim...Bir takımın iskelet oyuncuları vardır...Galatasaray'ın ilk 11'îni kurarken Servet-Hakan Balta-Arda-Kewell-Baros olacak! sonra diğer oyuncuları dizeceksin..Bir konuda daha söylemiştim yine söylüyorum ki Kewell bu sene yedek kalırsa Galatasaray'ın hiç bir maçını izlemem...
Iyi izleme![]()
ve yine söylüyorum ki size Bratu,Petre,Perez,Lukunku,Inamoto,Carrusca lazım 6 yabancı olarak!
ne alaka yahu?
2 sene önce onlar vardı bizim takımımızda hatırlarsanız...o zamanlardan geldik biz buraya ve hala maddi durumumuz bjk ve fb'nin altında...buna karşın onların yapamadığı transferleri yapıyoruz,biraz değerlerini bilelim.Bir daha Kewell klasında bir adam alamama ihtimalimiz düşük değil...
bu adam bu sene yedek kalırsa o Frank Rijkaard'a yazıklar olsun şimdiden söyleyeyim...Bir takımın iskelet oyuncuları vardır...Galatasaray'ın ilk 11'îni kurarken Servet-Hakan Balta-Arda-Kewell-Baros olacak! sonra diğer oyuncuları dizeceksin..Bir konuda daha söylemiştim yine söylüyorum ki Kewell bu sene yedek kalırsa Galatasaray'ın hiç bir maçını izlemem...
Harry Kewell gelecek sezon takım performansının üstünde olan ender futbolcularımızdan olacaktır.Kiim gelirse gelsin Kewell yedek kalmamalıdır !