#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

burda bazilari kusura bakmasin ama kück ergenlik cagindaki kizlar gibi futbolculara hayranlik duyuyorlar, hatda hayran olduklari oyuncularin teknik direktör tarafindan oynatilmadigi taktirde galatasarayimizin maclarini boykot edeceklerini söylüyorlar. yok efendim kewell olmazsa , yok lincoln olmazsa, yok baska bilmem x futbolcu olmazsa teknik direktöre, yönetime yaziklar olsun gibi laflar, cok ama cok üzücü. o zaman bence en iyisi hic takim tutmayin. futbolcular profesyonel, sizde profesyonel olun o zaman. yarin birgün delilerce hayran oldugunuz futbolcu fenerbahcede de olabilir o zaman ne yapicaksiniz?

hayranligin da bir siniri olmasi lazim bence. bazi futbolculara cifte standart yaparak yürümez bu isler. sakin yanlis anlamayin. benim lincoln disi hic bir x futbolcuyla bir problemim yok. kewell da simdiye kadar cogu mac iyi oynamisdir ve takdirimi kazanmistir. yine iyi oynarsa elbetde formaya kapicaktir aksi taktirde öteki futbolcular nasil yedek oturabiliyorsa oda yedek oturacaktir. saygilarimla!

burda bazilari kusura bakmasin ama kück ergenlik cagindaki kizlar gibi futbolculara hayranlik duyuyorlar, hatda hayran olduklari oyuncularin teknik direktör tarafindan oynatilmadigi taktirde galatasarayimizin maclarini boykot edeceklerini söylüyorlar. yok efendim kewell olmazsa , yok lincoln olmazsa, yok baska bilmem x futbolcu olmazsa teknik direktöre, yönetime yaziklar olsun gibi laflar, cok ama cok üzücü. o zaman bence en iyisi hic takim tutmayin. futbolcular profesyonel, sizde profesyonel olun o zaman. yarin birgün delilerce hayran oldugunuz futbolcu fenerbahcede de olabilir o zaman ne yapicaksiniz?

hayranligin da bir siniri olmasi lazim bence. bazi futbolculara cifte standart yaparak yürümez bu isler. sakin yanlis anlamayin. benim lincoln disi hic bir x futbolcuyla bir problemim yok. kewell da simdiye kadar cogu mac iyi oynamisdir ve takdirimi kazanmistir. yine iyi oynarsa elbetde formaya kapicaktir aksi taktirde öteki futbolcular nasil yedek oturabiliyorsa oda yedek oturacaktir. saygilarimla!

tamam.

burda bazilari kusura bakmasin ama kück ergenlik cagindaki kizlar gibi futbolculara hayranlik duyuyorlar, hatda hayran olduklari oyuncularin teknik direktör tarafindan oynatilmadigi taktirde galatasarayimizin maclarini boykot edeceklerini söylüyorlar. Yok efendim kewell olmazsa , yok lincoln olmazsa, yok baska bilmem x futbolcu olmazsa teknik direktöre, yönetime yaziklar olsun gibi laflar, cok ama cok üzücü. O zaman bence en iyisi hic takim tutmayin. Futbolcular profesyonel, sizde profesyonel olun o zaman. Yarin birgün delilerce hayran oldugunuz futbolcu fenerbahcede de olabilir o zaman ne yapicaksiniz?

Hayranligin da bir siniri olmasi lazim bence. Bazi futbolculara cifte standart yaparak yürümez bu isler. Sakin yanlis anlamayin. Benim lincoln disi hic bir x futbolcuyla bir problemim yok. Kewell da simdiye kadar cogu mac iyi oynamisdir ve takdirimi kazanmistir. Yine iyi oynarsa elbetde formaya kapicaktir aksi taktirde öteki futbolcular nasil yedek oturabiliyorsa oda yedek oturacaktir. Saygilarimla!

:007:

Galatasaray'ın yapancı oyuncularından Nonda bugün kampa dahil oldu, Kongolu futbolcu akşam antrenmanında yer alacak. Avustralyalı Kewell'ın pazar günü kampa katılacağı açıklanırken, sarı kırmızılı takım çalışmalara başlayalı 11 gün olmasına rağmen Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln kampa hala katılmadı.

DHA

bu adam bu sene yedek kalırsa o Frank Rijkaard'a yazıklar olsun şimdiden söyleyeyim...Bir takımın iskelet oyuncuları vardır...Galatasaray'ın ilk 11'îni kurarken Servet-Hakan Balta-Arda-Kewell-Baros olacak! sonra diğer oyuncuları dizeceksin..Bir konuda daha söylemiştim yine söylüyorum ki Kewell bu sene yedek kalırsa Galatasaray'ın hiç bir maçını izlemem...

İyi bir takımda her oyuncunun yeri doldurulur.Aksi olursa günlük başarılar elde edersin.Kewell benim çok sevdiğim bir futbolcu,adam gibi adam.Ama kondisyonu da ortada.

Rijkaard'ın gençlere önem vereceğini düşünürsek yedek olabilir.Tabi bülent korkmaz gibi 90+1 de sokarsa problem olur,o ayrı. :D

4218.php

Kamptan fotoğraflar;

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• TSN_6023.webp
    TSN_6023.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 80
  • TSN_6031.webp
    TSN_6031.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 185

İyi bir takımda her oyuncunun yeri doldurulur.Aksi olursa günlük başarılar elde edersin.Kewell benim çok sevdiğim bir futbolcu,adam gibi adam.Ama kondisyonu da ortada.

Rijkaard'ın gençlere önem vereceğini düşünürsek yedek olabilir.Tabi bülent korkmaz gibi 90+1 de sokarsa problem olur,o ayrı. :D

Genç oyuncu oynatacaksa,ayhan'ın yerine barış'ın yerine oynatsın...takımın en klas,en aklı başında futbol oynayan,en çok premier lig tecrübesi olan adamın yerine değil...Genç oyuncular ne zaman ki Kewell'ın performansının üzerine çıkarlarsa o zaman oynasınlar.Bu takımda en iyiler oynamalı,gençlerin gelişmesini istiyorlarsa kiraya verebilirler...(Bkz.Arda,Uğur Uçar ...vsvs)

Genç oyuncu oynatacaksa,ayhan'ın yerine barış'ın yerine oynatsın...takımın en klas,en aklı başında futbol oynayan,en çok premier lig tecrübesi olan adamın yerine değil...Genç oyuncular ne zaman ki Kewell'ın performansının üzerine çıkarlarsa o zaman oynasınlar.Bu takımda en iyiler oynamalı,gençlerin gelişmesini istiyorlarsa kiraya verebilirler...(Bkz.Arda,Uğur Uçar ...vsvs)

Maalesef Harry Kewell'ı yedek tutabilecek bir oyuncu yok henüz Galatasaray'da. Belki 2-3 yıl sonra... Belki !

Kewell'ı iyice küçümseyenler türedi yeni yeni, bu adam'ı koy sol açığa bu yıl göreyim bakayım Rakibi ne şekle sokacak.

Ver Keita yı sağa, ver Kewell ı sola..

Ver coşkuyu ver coşkuyu, Bindirsinler sağlı sollu, kessinler ortaları Baros'a. :D

Allahım Sana Geliyorum !
:p

Maalesef Harry Kewell'ı yedek tutabilecek bir oyuncu yok henüz Galatasaray'da. Belki 2-3 yıl sonra... Belki !

Kewell'ı iyice küçümseyenler türedi yeni yeni, bu adam'ı koy sol açığa bu yıl göreyim bakayım Rakibi ne şekle sokacak.

aynen öyle kardeşim...altına imzamı atarım...!:ka05:

Ver coşkuyu ver coşkuyu, Bindirsinler sağlı sollu, kessinler ortaları Baros'a. :D

Allahım Sana Geliyorum !

bi de bunlara Arda eklenince :)

Allahım Sana Geliyorum !

Hakikaten çok güldüm. Sağol:)

kewell bi uçuşa gectimi otobana cevirir sol kanatı.

karekterin yeter be bi tanesin kewell

Allahım Sana Geliyorum !

katılmamak eldemi:m26:

Kewell'ın bu sene Allah korusun bir sakatlığı çıkmadığı sürece ilk 11'deki yeri garanti arkadaşlar.

Rijkaard Arda'yı orta 3'lünün hücumcusu yapar,Kewell-Keita kanatlardan akar.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt