#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Hocam çevireyim dicem ama benim ingilizcem ancak kendime kadar. okuduğumu anlıyorum ama çeviremem.

Genel olarak;

Arda nın fantastik olduğunu ve sağ-sol değişmeli oynayarak rakibe zor anlar yaşattıklarını söylemiş.

Spiker İngiltere ile farkı sormuş. Fazla fark yok, Türkiye de defans oyuncuları bile golü düşünüyor demiş farklı olarak.

GS kulübünün bir futbolcunun ihtiyaçları için her şeye sahip olduğunu söylemiş, kendisi için altın bir fırsat olarak görüyor bunu, ayrıca gazeteleri okuyamadığı için kafası rahatmış.

Birgün Avustralya ya dönüp-dönmeyeceğini sormuşlar. Belli değil diye cevap vermiş.

En önemli kısmı atlamışım

"BİZİM İÇİN İKİNCİLİK BAŞARISIZLIK"

Sydney Morning gazetesine konuşan Kewell "Türkiye'de bütün beklentiler kazanmanın üzerine kurulu... İkincilik Galatasaray'da kabul edilen birşey değil, bunu ne taraftarlar ne kulüp başkanı ne de takım arkadaşlarım kabul ediyor. Bu yüzden her kulvarda kazanıp şampiyon olmak zorundayız" dedi.

Bizleri ilgilendiren kısımları genel olarak bunlar. Ayrıca röportajın tamamı değil sanırım

Orası çok güzel işte gazetelerimizi bir okusa bir daha gazete okumaya tövbe eder adam :D :D bu kadar traş jilet reklamlarında bile yok..!!!

Hocam çevireyim dicem ama benim ingilizcem ancak kendime kadar. okuduğumu anlıyorum ama çeviremem.

Genel olarak;

Arda nın fantastik olduğunu ve sağ-sol değişmeli oynayarak rakibe zor anlar yaşattıklarını söylemiş.

Spiker İngiltere ile farkı sormuş. Fazla fark yok, Türkiye de defans oyuncuları bile golü düşünüyor demiş farklı olarak.

GS kulübünün bir futbolcunun ihtiyaçları için her şeye sahip olduğunu söylemiş, kendisi için altın bir fırsat olarak görüyor bunu, ayrıca gazeteleri okuyamadığı için kafası rahatmış.

Birgün Avustralya ya dönüp-dönmeyeceğini sormuşlar. Belli değil diye cevap vermiş.

Sydney Morning gazetesine konuşan Kewell "Türkiye'de bütün beklentiler kazanmanın üzerine kurulu... İkincilik Galatasaray'da kabul edilen birşey değil, bunu ne taraftarlar ne kulüp başkanı ne de takım arkadaşlarım kabul ediyor. Bu yüzden her kulvarda kazanıp şampiyon olmak zorundayız" dedi.

Bizleri ilgilendiren kısımları genel olarak bunlar. Ayrıca röportajın tamamı değil sanırım

Tamam simdi güzel olduu.. Bu defa gercekten tesekkür ederim :)

Genel olarak;

Direk Servet'i kastetmiş.:D:D

Defans konusunu biraz daha acayim ben.

Adam sormus Türkiyede ve Ingilterede fark ne diye. O da fazla fark olmadigini sadece defansda ingilterede hücum yaptigin halde, defansdakiler isini bildiklerini, Türkiyede ise herkesin hücum yapmasini sevdigini.

Önemli maclarda defans yaptiklarini ama diger maclarda bazen fikirlerini degistirdiklerini ve savunma oyuncularin (göbektekiler) topu ileri sürdüklerinin, yanindan gectiklerinin, sinir bozucu oldugunu söylüyor.

Servete baya kizmis baksaniza, ama kim kizmadiki, degil mi?!

Harry Servet'i maç içerisinde hep uyarıyordu adam dinleyen yok ki :D adam Skibbe'yi dinlemiyordu :D

bence Servete bir şey dediği yok zaten demeside harry için iyi olmaz malum Servet

Servet'i kastetmiş.Doğru söylemiş Aslan Kewell!

yetenegi olsa neyse diyecegim. Lucio mesela bazen bir daliyor rakip sahaya, tutabilene ask olsun. böylece takimi da atesliyor. ama Servet de o meziyet yok. kendine güveniyor iyi güzelde, yapamadigin bir sey de kendine güvenmek yersiz bence. bir seyi yapabiliyorsam yaparim. yetenegim yoksa birakirim o isi.

Defans konusunu biraz daha acayim ben.

Adam sormus Türkiyede ve Ingilterede fark ne diye. O da fazla fark olmadigini sadece defansda ingilterede hücum yaptigin halde, defansdakiler isini bildiklerini, Türkiyede ise herkesin hücum yapmasini sevdigini.

Önemli maclarda defans yaptiklarini ama diger maclarda bazen fikirlerini degistirdiklerini ve savunma oyuncularin (göbektekiler) topu ileri sürdüklerinin, yanindan gectiklerinin, sinir bozucu oldugunu söylüyor.

Servete baya kizmis baksaniza, ama kim kizmadiki, degil mi?!

fanatikte haber olarak çıktı bugün. ortalık karıştırcaklar şimdi, kewell servete sinir oluyor diye.

fanatikte çıkan haber..........

Kewell, Avustralya´dan mesaj gönderdi: Arda ile beraber rakiplerin defasında baş ağrılarına neden oluyoruz. Bir de stoperler topu alıp ileri çıkmasa...

‘İkincilik yasak!’

Sarı-Kırmızılı ekibin Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, ülkesindeki Sydney Morning gazetesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye’deki tüm düzenin kazanma üzerine kurulu olduğunu belirten yıldız futbolcu, “Galatasaray’da ikincilik diye bir şey yok! Ne taraftar ne başkan ne de oyuncular bunu kabul ediyor. Bu nedenle her kulvarda zirvede yer almalıyız, hep kazanmalıyız. Ama her maçı kazanamazsınız. Bazen beraberliğe de sevinmek zorundasınız” diye görüş bildirdi.

‘Çok sinir bozucu’

Arda'ya methiyeler düzen Kewell, Servet’e de üstü kapalı gönderme yaptığı röportajında şu ifadeleri kullandı: “Arda çok kaliteli ve müthiş bir oyuncu. Kendisiyle sahada sürekli yer değiştiriyoruz ve rakip defansın baş ağrılarına neden oluyoruz. Aslında Türk ve İngiliz ekipleri arasında fark yok. Ama Türkiye’de defans oyuncuları hücum yapmayı seviyor. Bazen defansın göbeğinde yer alan bir oyuncunun topla sizi geçmesi, sinir bozucu olabiliyor! Ama hepsi profesyonel...”

ben Servet in yerinde olsam bu haberi okuyunca bi durup düşünürüm

fanatikte çıkan haber..........

Kewell, Avustralya´dan mesaj gönderdi: Arda ile beraber rakiplerin defasında baş ağrılarına neden oluyoruz. Bir de stoperler topu alıp ileri çıkmasa...

‘İkincilik yasak!’

Sarı-Kırmızılı ekibin Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, ülkesindeki Sydney Morning gazetesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye’deki tüm düzenin kazanma üzerine kurulu olduğunu belirten yıldız futbolcu, “Galatasaray’da ikincilik diye bir şey yok! Ne taraftar ne başkan ne de oyuncular bunu kabul ediyor. Bu nedenle her kulvarda zirvede yer almalıyız, hep kazanmalıyız. Ama her maçı kazanamazsınız. Bazen beraberliğe de sevinmek zorundasınız” diye görüş bildirdi.

‘Çok sinir bozucu’

Arda'ya methiyeler düzen Kewell, Servet’e de üstü kapalı gönderme yaptığı röportajında şu ifadeleri kullandı: “Arda çok kaliteli ve müthiş bir oyuncu. Kendisiyle sahada sürekli yer değiştiriyoruz ve rakip defansın baş ağrılarına neden oluyoruz. Aslında Türk ve İngiliz ekipleri arasında fark yok. Ama Türkiye’de defans oyuncuları hücum yapmayı seviyor. Bazen defansın göbeğinde yer alan bir oyuncunun topla sizi geçmesi, sinir bozucu olabiliyor! Ama hepsi profesyonel...”

ben Servet in yerinde olsam bu haberi okuyunca bi durup düşünürüm

Olabilir doğru'yu söylüyor Kewell.

Kewell gerçek bir profesyonel,

İyileşme sürecinde takım arkadaşları ile kampa katılcakmış yanlız bırakmamak için

Çok şanslıyız ya komple bir kişilik böyle oyuncu dünya'da çok az...!!!

Her Galatasaray'lının olması gerektiği gibi... ;)

Allah senden razı olsun Kewell duygularma tercüman oldun , Servettt çevir çevir oku bu satırları

Adam gibi adam yaa.Çok yakışıyor Galatasaray'ımıza.

Kewell gibi oyuncun olsun 97 milyon dolar borcun olsun ya...!!!

Al benden de o kadar,6 ayda verdikleri aldıklarından çok bu adamın,Servet'e kızmış biraz ama bence de haklı,Servet'e ben de kıl oluyorum,evet rakip defansın dikkatini dağıtıyor ama faul yaptığında bu sefer kendisi geriye dönemiyor,yani ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum bazen,Sonra Skibbe'ye kızıyorum ya hiç mi karışmıyor Servet'e diye,bi taktik bi sistem yok gibi oluyor böyle takımda,Türkiye Ligi bu savunma hatalarını kaldırır belki ama Servetle başımız Avrupa maçlarında çok ağrır,önce adamını kaçırmayacak sonra gol atmayı düşünecek.Yani bilmiyorum çok mu yanlış düşünüyorum,onun ilk görevi adamını tutmak,yoksa 1 gol atmış,ön plana çıkmış kendini göstermiş bunlar fasa fiso.

Avrupa'da bir takıma transfer olsa sahada istediği gibi hücuma kalkamaz Servet,onlar bizim gibi sistemsiz değil ki,anında alırlar kulübeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt