#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Kahvede yaşlı amcalar bi pozisyon sonrası bu adam topçu değil filan dediler döndüm şöyle bi baktım "Abi siz ne diyosunuz ya bahsettiğiniz adam Harry Kewell" dedim susup kaldılar :D

Tapılacak insan:bid::016: Liverpool taraftarı boşuna sabretmedi Kewell a

fizik ve kondisyon olarak tam hazır olmasa bile neler yapabileceğini gösterdi bu akşam. ilk yarıdaki pozisyonlarımızda etkiliydi, ikinci yarıda da takımın rahatlaması açısından ve belki de farkın bu kdar açılmasını sağlayan önemli bir gol attı. biraz daha güçlendiğinde daha da iyi olacaktır. kewell bu takımın en önemli oyuncularındandır, her zaman sahada yüzü gülerken görmek isteriz. fizik olarak zaafının olduğu ve çok güçlü bir oyuncu olmadığı doğrudur ancak geçen uzun bir sakatlıktan çıkarak galatasaray'a gelmiş ve bunun üzerine bir de yeni bir sakatlık yüzünden hazırlık kampının büyük bölümünü kaçırmış olmasına rağmen yaptıkları ortada. şimdi yeni ve fizik-kondisyon yönünde tartışmasız daha başarılı bir teknik ekiple bunları tekrarlayabileceği hatta daha önemli şeyler yapabileceğini düşünmek çok zor olmasa gerek. ayrıca fizik olarak düştüğü bazı maçlarda veya skor olarak rahat olduğumuz maçlarda arda oraya çekilerek bir orta saha girebilir yerine. yine barça örneği olacak, farkındayım ve çok da sevmem bu şekilde karşılaştırmaları ama sadece örnek teşkil edebilmesi açısından söyleyeceğim; bu sene barça'daki keita-henry-iniesta rotasyonu gibi.

90 dakika kaldırıcak seviyede değil gibime geliyor.

eğer dünkü maçı baz alarak söylüyorsan 40 derece sıcakta, %90'a yakın nemde 90 dakika çıkarması mucize olurdu zaten. tam olarak hazır değil ama haklısın ve belki de o seviyeye gelemeyedebilir ne kadar geleceğini düşünsem de ama kewell 60 dakika oynasın yeter be. alternatifleri var zaten, arda kayabilir oraya ortaya tobi, ayhan, barış'tan biri girer; ya da serar eylik var tabii bir de, kewell arda elano keita baros gib oyuncularla aynı takımda oynaması forma şansını biraz azaltsa da onabüyük katkılar sağlayacaktır.

hay koçum benim karizman yeter beee...bir biz değil herkes hayran sana

Tapılacak insan:bid::016: Liverpool taraftarı boşuna sabretmedi Kewell a

Tapilacak insan ne anlama geliyor,çok merak ediyorum renkdas bu tur konusmalr çok tehlikeli biraz dikkatli olmanda fayda var.lutfen beni yanlis anlama sana karsida bir tavir içinde degilim

Tapilacak insan ne anlama geliyor,çok merak ediyorum renkdas bu tur konusmalr çok tehlikeli biraz dikkatli olmanda fayda var.lutfen beni yanlis anlama sana karsida bir tavir içinde degilim

Sevgimizin ne kadar cok oldugu anlamina geliyor,Lincoln'e tapinma hareketi bile vardi,simdi biz Onu tanri olarak secip,secde etmedik,sevgimizi gosteriyorduk,

bu da onun gibi bir sey ki zaten biliyorsundur,her seyi yanlis yerlere cekmeyelim bence.

Evime heykelini yaptırdım günde 5 vakit karşısında yatıp kalkıyom;)

Bu sezonu da mükemmel tamamlasın seneye Avustralyaya hacca gidiyorum...

InsAllah sezon sonu gitmez. Kariyerini bizde noktalamasini isterim...

Hagi'den sonra hiçbir yabancı futbolcuya bu kadar ısınmamıştım.

Hagi'yi beni hayran bırakan özelliği azmi ve liderliğiydi, Kewell'ın ise profesyonelliği ve efendiliği..

Kendisiyle umarım erkenden mukavele yenileriz, bu sene oldukça performansını yukarı çekeceğe benziyor. Böyle oyuncuları 30'una gelmesine bakmazlar direk kaparlar Avrupa'da..

Hagi'den sonra hiçbir yabancı futbolcuya bu kadar ısınmamıştım.

Hagi'yi beni hayran bırakan özelliği azmi ve liderliğiydi, Kewell'ın ise profesyonelliği ve efendiliği..

Kendisiyle umarım erkenden mukavele yenileriz, bu sene oldukça performansını yukarı çekeceğe benziyor. Böyle oyuncuları 30'una gelmesine bakmazlar direk kaparlar Avrupa'da..

hislerime tercüman olan bir renkdaşım daha..ağzından bal damlıyor kardesım..ilk söylediğin cümle zaten herşeyi açıklamaya yetiyor..ben kendimi bildim bileli kewell hayranıydım ama aklımın ucuna gelmezdı takımımıza gelecegı odamın basucunda leeds lıverpooldakı ve galatasarayımızdakı formaları duruyor.tabıkı en basta bızımkı :) ps oynarken herp kewell hangı takımdaysa onu alırdım allahım sana sukurler olsun bu futbolcuyu bıze nasıp ettıgın ıcın

Kewell bana göre efsane yabancı oyuncularımız listesine girmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt