#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Abartmayın arkadaşlar Hagiyle kıyaslanacak futbolcu yok şimdilik kadroda.Adam bizi üst üste 4 yıl şampiyon yaptı,avrupa şampiyonu yaptı.Yoksa siz Fatih Terim mi yaptı zannediyorsunuz?

Hagi'den sonra en sevdiğim yabancı futbolcu Kewell'dır sadece ben değil eminim bir çok taraftarda bu düşüncededir.

Bence bir kaçsene sonra Kewell çok büyük bir iz bıracaktır gerek taraftarlarda gerekse takımda.

Kewell'ı yeni transferlerden sonra gölgede bırakmak yanlış,Kewell'ın yeri ayrı onun yaşattığı mutluluklar aldığı sorumlulukları unutmak için alzheimer olmak gerek!

O kadar az zamana rağmen ancak bu kadar sevdirebilirdi kendini. İnşallah daha uzun yıllar formamız altında izleme şansı buluruz, kendisi için de bir efsane yaratma şansının olduğu Galatasarayımızdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ümit ediyorum. Keşke bu forma altında futbolu bıraksa, ve bizim için çalışmaya devam edebilse. Hayalim bir gün Hagiyi TD, Kewellı onun yardımcısı olarak görmektir.

Umarım Elano'nun gelişiyle yedek kalmaz, yedek kalırsa sözleşmesini uzatacağını sanmıyorum. Keşke şimdi 2 yıllık yeni bir sözleşme teklif etsek. Giderse çok üzülürüm valla. Benim için 1. Hagi, 2. Mondi, Tafo, Popescu, Baros ve Kewell. Daha 1 sene oynayıp gönlümde Mondi, Tafo, Popescu ile aynı yere sahip oldu, 4 sene daha oynasa ne olur artık bilmem.

Yaya Toure gibi adamın olacak koyacaksın önüne Arda'yı Elano'yu,Kewell,Baros,Keita önlerinde of of!

Ben şuanki kadroda Kewell ın yedek kalacağı görüşündeyim (Yemez gerçi ama):D

Umarım Elano'nun gelişiyle yedek kalmaz, yedek kalırsa sözleşmesini uzatacağını sanmıyorum. Keşke şimdi 2 yıllık yeni bir sözleşme teklif etsek. Giderse çok üzülürüm valla. Benim için 1. Hagi, 2. Mondi, Tafo, Popescu, Baros ve Kewell. Daha 1 sene oynayıp gönlümde Mondi, Tafo, Popescu ile aynı yere sahip oldu, 4 sene daha oynasa ne olur artık bilmem.

Elanonun gelisiyle Kewellin yedek kalmasinin ne alakasi var ? biri sol kanat biri orta sahanin göbeginden oynuyor....

cok klas adam iyiki gelmiş galatasaraya o kadar yazdı çizdi fenerli medya neymiş futbol hayatı bitmiş ne oldu medyam bu sene neler çizecek bakalım kewell için

Yeni transferler Elano-Keita filan iyi güzel ama bu adamı bir başka seviyorum... Şuan takımda en sevdigim oyuncu forması var birde Avustralya#10 numaralı formasını almak istiyorum :D keşke futbolu bırakınca Türkiye'de kalsa ama Avustralya , İngiltere bize bırakmaz gibi geliyor

Aah Kewell ahh bazı arkadaşların da dediği gibi ben de bi futbolcuyu Hagi'den sonra ilk defa bu kadar sevdim.Sen başka bişeysin Kewell,efendiliğin,asaletin,karizman,yeteneğin,profesyonelliğin yeter de artar bile.Umarım sözleşmesini uzatırlar ve bu sene Rijkaard ile birlikte daha da iyi bi sezon geçirirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt