#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Dünkü performansı vasattı ama attığı penaltılar yetti zaten kazanmamıza. 2. golünden sonra çalan Daddy Cool süper oldu valla. Keşke her golünden sonra çalsalar bu şarkıyı.

Bu arada Kewell'da bir durgunluk vardı, mutsuz gözüküyordu. Umarım takım içinde istemediğimiz olaylar(Bknz. dışlanma, Bknz. yerli oyuncuların yabancı oyuncuları dışlaması, Bknz. Lincoln, Bknz. Jardel) olmuyordur.

Zannetmiyorum Kewell'ın yerlilerin hepsiyle arası çok iyi..Ben Barosla aralarında bir sorun var diye düsünüyorum çünkü artık attıkları gollere birlikte sevinmiyolar sanki..

Barosla da bi sorunu yokmuş:))

https://2.bp.blogspot.com/_zipFnWHde5w/SoddzjUKylI/AAAAAAAAGF4/74peGj1D7N0/s400/Kewell+&+Baros.jpg

Zannetmiyorum Kewell'ın yerlilerin hepsiyle arası çok iyi..Ben Barosla aralarında bir sorun var diye düsünüyorum çünkü artık attıkları gollere birlikte sevinmiyolar sanki..

Barosla da bi sorunu yokmuş:))

https://2.bp.blogspot.com/_zipFnWHde5w/SoddzjUKylI/AAAAAAAAGF4/74peGj1D7N0/s400/Kewell+&+Baros.jpg

bunu biraz daha barosun gol kacirdigi icin macta olan morelsizliktan oldugunu dusunuyorum,

izledigim gollerin ozetinde, keita, ve Kewell biraz sevinc yonunden mi desem ego durusu mu dersem tam sozu bulamiyorum, uzak durdular gibi geldi bana.

bilemiyorum, illerideki haftalarda var ise birsey ortaya cikar.

Kewell^deki durgunluk maç içindi bence .

Soyunma odasına giderken yüzünde güller açıyordu Hayri'mizin :)

Ya şu durgunluk vs.. lafları deli ediyor. Adam iki de bir gülecek mi ? Suratı asık diye dışlanmış mı olacak. Demek ki Hagi bizi sevmemiş. Alakasız şeylerle kafanızı kurcalamayın ;)

Kewell daha fazlasını verebilir takıma ama niyeyse rölanti oyunu tercih ediyor,biraz daha arzu katmasını isterdim oyununa, ilerleyen maçlarda olur umarım.

Cevap: Harry Kewell Resimleri [Güncel]

Bu adam neden daha düzgün firmalara modellik yapmaz. Bu konuda bizim Türk futbolculara benziyor. Nerde dandik bir giyim firması, reklamında bir futbolcu.

Yakıştı mı senin karizmana be Kewell.

ülkedeki en karizmatik futbolcu...

oyun zekası olsun, tecrübesi olsun, kalitesi olsun ülkede ondan daha iyisi var mı ??

ve takımda ikinci kaptanlığa en çok yakışan oyuncudur.

takım arkadaşına sert faul yapılında sinirlenir, maçta arbede çıktığında "bazıları" gibi izlemez ayırmaya çalışır.

kısa zamanda taraftarın en çok sevdiği oyunculardan biri olması raslantı değil...

futbol oynamasa gençler bu adamın profesyonelliğini ornek alsa bile ülke futboluna katkısı olacak oyuncudur.

i love you harry kewell

daddy cool....

Denizli maçında ilk yarı sonunda en çok koşan 3 futbolcudan biriydi.

Koşmuyor diye ezbere yorum yapan TV yorumcularına..

Harry Kewell gol atınca 'Daddy Cool' çalıyor artık stadımızda.

Harry,Harry Kewell...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt