#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Yeniden gözlerindeki o ışıltıyı görmek istiyoruz Harry, senin değerini anlamayan birçok taraftar var klübeye mahkum etmek isteyen. Sen en iyi cevabı her zaman sahada takıma katkınla yapıyorsun, takıma belki de pozitif yönde en büyük katkısı olan Kewell neden huzursuz acaba. Maçtan sonra takımı Ankaradan uğurlamaya gittik, orada da ço havasında değil gibiydi, sadece yorgunluktan kaynaklanan bir duruma da benzemiyordu, aynı durumu ne yazıkki Barosta da gördüm diyebilirim, sadece seslenilince ufak bir tebessüm ama ne kadar içten?

Kewell gibi bir oyuncu yedek kalmaktan üzgün olabilir,ama oyuna girerken o tebessümü yeter,Kewell bu kadar karakterli olmasa çoktan yol verirlerdi ama ben böyle bir insan görmedim bu kadar uyumlu bu kadar sorunsuz bir yabancı,sevmemek elde değil derler ya hakkaten öyle,ama üzgünüm ki son senesi hem onun için hem bizim için,bu sene onu sevebildiğimiz kadar sevmeliyiz.

Kewell mükemmel bir oyuncu.Hatta mükemmel bile az kalır.Yeri geliyor takımı için defansa geçiyor, yeri geliyor ilerde oynayıp savaşıyor.Ben görmedim tanımadım böyle bir futbolcu.Bir tek Kewell.. :) :eek:

Harry Harry Keweeell .. !

:016: :bid: :016: :bid:

Kewell mükemmel bir oyuncu.Hatta mükemmel bile az kalır.Yeri geliyor takımı için defansa geçiyor, yeri geliyor ilerde oynayıp savaşıyor.Ben görmedim tanımadım böyle bir futbolcu.Bir tek Kewell.. :) :eek:

Aynen.İnanılmaz bir profesyonel,çok iyi bir futbolcu,harika bir insan vs vs .. :)

Ben Harry Kewell'a bayiliyorum

Adamin futbol zekasi bu kadar olurmu ya?

Bu ligin en klas oyuncusu bence. Bir de o sol ayagi yokmu. Masallah, allah nazarlardan saklasin

Ve ben de farkindayim moreli eskisi gibi olmadigini.

Insallah yønetim Kewell birakmaz, Kewell bizde bitirir kariyerini.

Kewell gibi futbolcu bir daha asla bulunamaz.

Cevap: #19 Harry Kewell

4-3 lük bordeaux maçında sabrinin attığı golden sonra ellerini dizlerine koyup bakışları sahaya paralel kafayı bir sallayışı vardı "yokkartıkusainbolt" dercesine... Hiç unutmam o anı, zira bende aynısını yapıyordum. Tipim de benzer zaten:D Lakin solak değilim...

Ayrıca karakter olarak cok saglam efendı bır ınsan..

Barcelona'daki Henry ile Messi arasındaki fark, Kewell ile Keita arasında var.

Kewel'ı Henry gibi yani 2. forvet olarak kullanmamız gerek bu sistemde.

------ Messi (Keita) ----------------------------------------------

---------------- İbrahimovic (Baros) --------- Henry (Kewell) ---

Barcelona'daki Henry ile Messi arasındaki fark, Kewell ile Keita arasında var.

Kewel'ı Henry gibi yani 2. forvet olarak kullanmamız gerek bu sistemde.

------ Messi (Keita) ----------------------------------------------

---------------- İbrahimovic (Baros) --------- Henry (Kewell) ---

Zaten düsünülen ve beklenen dizilis bu, ama bildigimiz gibi Kewell özel nedenlerden dolayi 90 dakika cikaramiyor.Dogal olarak Rijkaard´da Kewell´i rakibin yorulmaya basladigi anlarda oyuna sokuyor ve bitirici darbeyi vuruyor:)

Yoksa Kewell´i yedek birakmaya hicbir futbolcunun gücü yetmez..Örnek olarak söylüyorum, Arda bile..Kewell cok klas bir oyuncu..Kadromuzda Arda dahil, kimse yanina yaklasamaz kalite olarak...

formamızın en cok yakıstıgı aslanlarımızdan bı tanesı..daddy cool.....

Zaten düsünülen ve beklenen dizilis bu, ama bildigimiz gibi Kewell özel nedenlerden dolayi 90 dakika cikaramiyor.Dogal olarak Rijkaard´da Kewell´i rakibin yorulmaya basladigi anlarda oyuna sokuyor ve bitirici darbeyi vuruyor:)

Yoksa Kewell´i yedek birakmaya hicbir futbolcunun gücü yetmez..Örnek olarak söylüyorum, Arda bile..Kewell cok klas bir oyuncu..Kadromuzda Arda dahil, kimse yanina yaklasamaz kalite olarak...

Kaliteden kastın nedir?

İnşallah futbolu bizde bırakır.Sonra Rıjkaard'ın yanında yardımcı olur.Sonrada bizim Ferguson'umuz olur.Çok seviyorum bu adamı ya.

Kaliteli bir futbolcu ayrıca İngiltere oynadıgı icin kaliteli şut vuruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt