#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

2 senelik sözleşmeyide imzaladı mı problem kalmayacak. Tedirgin olmayacağız Kewell gidecek mi diye.

2 senelik sözleşmeyide imzaladı mı problem kalmayacak. Tedirgin olmayacağız Kewell gidecek mi diye.

Galatasarayda futbol hayatı olarak herşeyi bulduğuna ve bu takımın bir parçası olmaktan dolayım memnun olduğuna inanıyorum ancak ailevi durumların Kewell da farklı bir tutuma yol açmasından korkuyorum, inşallah bir an önce sözleşme uzatır, hepimiz rahat bir nefes alırız.

Galatasarayda futbol hayatı olarak herşeyi bulduğuna ve bu takımın bir parçası olmaktan dolayım memnun olduğuna inanıyorum ancak ailevi durumların Kewell da farklı bir tutuma yol açmasından korkuyorum, inşallah bir an önce sözleşme uzatır, hepimiz rahat bir nefes alırız.

Bence bu sene sonunda gitmeli ondan kalmasını isteyemeyiz,futbol için son yıllarını kendi ülkesinde bitirmek onun hayalidir diye düşünüyorum,herşey güzel bitsin,yoksa o güzel insanı kırarız biz,buna gönlüm elvermez.Bu sene bir Uefa Kupası kaldıralım çok güzel olur sonra da efsanemiz olarak tarihe geçer.

Birine benzetiyorum ama kime?:allaalla6vr:

21k.jpg

https://kayipzamaninpesinde.blogspot.com/2009/09/harry-kewell-roportaj.html

DR: Galatasaray’ın stadyumu dünyanın en tehdit edici, korkutan stadyumlarından biri. “Cehenneme Hoş Geldin” deniyor, nasıl bir duygu orada oynamak?

Harry Kewell: Bence sporla ilgili dünyadaki en heyecan verici stadyum. Liverpool Anfield’daki “The Kop”u şarkı söylerken görünce bu konuda dünyada görebileceğin her şeyi gördüğünü düşünürsün. Ama burada özel bir şey var. Muhtemelen gelmiş geçmiş en iyi taraftar topluluğu. Arkadaşlarım geldiğinde maçlara, onlara, “Maçı dert etme, sadece taraftarları izle” diyorum.

ailesinin ingilterede yaşaması beni korkutuyor bu sene ayrılabilir gibi duruyor kalsın isterim ama zor gibi

bir fanatik haberinin doğru olmasını hiç bu kadar istememiştim :D:D:D

kal harry bizi bırakma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt