#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

kesinlikle katılıyorum sana.. her maç ilk önce Kewell oynuyor mu ona bakıyırum valla farkında olmadan. ne zaman stada gitsem sahada hep onu görmek istiyorum.. o cok özel bir futbolcu.. bu taraftar onu cok sevdi.. ama sanki hakettiği değeri vermiyormuşuz gibi geliyor bana nedense :)

Insan yani basindaki nimetlere her zaman kordur zaten,gitme ihtimali bile beni urkutuyor ama bazi insanlar kendini hincal zannedip klavyeden salliyor.

Cok guzel bi pankart acila bilir kendisine..Hazir dogumgunu geliyor,mutlu etmeliyiz O'nu..

Çok fazla top kaybı yapıyor. Güçsüzse en azından geriye dönsün top kaybı yapılmamış olsun. Ben top kewell a geldiğinde rahat olamıyorum açıkçası. Şimdi bu tarz adamlar vardır, hiç sahada gözükmezler bir anda efektifliklerini konuşturur tabelayı değiştirirler, topla fazla oynar gözükmeseler de çok top kaybı da yapmazlar en iyi örnek alex tir buna. Kewell da öyle olabilir de, bu sefer de bizim sisteme uymaz yani ikinci bir forvet gibi bekleme şansı yok ama topu ayağına aldığında da çok olumlu işler yapamıyor. Skor yorumu falan demeyin buna zira Galatasaray 3 ten aşağı atmıyor. Belki şu an kewell kadar iyi oynayamazlar ama günü değil, geleceği kurtarmak adına serdar ya da aydının oynaması taraftarıyım. Zaten arda sola kayacak büyük ihtimalle elano ortaya kayınca. Bunları da tartışmaya gerek kalmayacak.

son 5/6 maç dikkat ediyorumda sol taraftan çizgiye kadar iniyor ama ortaları ya savunmadan dönüyor yada yerden kötü bir şekilde kaleciye gidiyor

Çok fazla top kaybı yapıyor. Güçsüzse en azından geriye dönsün top kaybı yapılmamış olsun. Ben top kewell a geldiğinde rahat olamıyorum açıkçası. Şimdi bu tarz adamlar vardır, hiç sahada gözükmezler bir anda efektifliklerini konuşturur tabelayı değiştirirler, topla fazla oynar gözükmeseler de çok top kaybı da yapmazlar en iyi örnek alex tir buna. Kewell da öyle olabilir de, bu sefer de bizim sisteme uymaz yani ikinci bir forvet gibi bekleme şansı yok ama topu ayağına aldığında da çok olumlu işler yapamıyor. Skor yorumu falan demeyin buna zira Galatasaray 3 ten aşağı atmıyor. Belki şu an kewell kadar iyi oynayamazlar ama günü değil, geleceği kurtarmak adına serdar ya da aydının oynaması taraftarıyım. Zaten arda sola kayacak büyük ihtimalle elano ortaya kayınca. Bunları da tartışmaya gerek kalmayacak.

Dostum bordeaux maçı izlemedin mi attığı gol inanılmaz dı. Eleştirebilirsin ona saygım var ama eliştrirken büyücünün Türkiyeye gelirken futbol hayatı bitti 1 maç var 15 maç yok gibi söylemleri ve hamburg maçında stoper oynadığını ve bence elinden gelinin en iyisini yaptığını unutma. Ben Kewell ın top kaybetse bile ne kadar çok Galatasaray için bir şeyler yapmak istediğini hissedebiliyorum.

Hayir, havadan atmak yerine yerden ortalar deniyo cogunlukla, veya yeteri kadar hizli olmadigi icin orta yapacak pozisyonu bulamiyor, ama icerisi bossa pozisyon bulamasa da kesiyor ortayi ama haliyle karsisindakine carpiyor

valla beşiktaş maçında Elano ya içeri doğru kestiği ve ferrari nin karşıladığı top inanılmazdı o pozisyon zaten kewell ın zekasını kanatlayan bir pozisyondur. Bence kewell her an maç da bir

atraksiyon yapacak oyuncudur.

valla beşiktaş maçında Elano ya içeri doğru kestiği ve ferrari nin karşıladığı top inanılmazdı o pozisyon zaten kewell ın zekasını kanatlayan bir pozisyondur. Bence kewell her an maç da bir

atraksiyon yapacak oyuncudur.

Tamam iste 1 atraksiyon.

Dostum o pozisyon benim için yeter artar bile :D Daha var da saat 5 oldu alkol oranım yüksek hatırlayamıyorum şu an hepsini ama tabata gibi futbolcum olacağına kewell gibi futbolcum olup 8 milyon euro borcum olsun:D

Tabata ne alaka?

Temposu cok kötü.Gün geçtikçe enerjisi azalıyor.Ha tekniğine oyun zekasına laf yok.Ama bu tempoyu seneye de kaldırması zor.

Zaten yedek değil mi Kewell?

3-4 maç çıkmaz,sonra yine gollerini atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt