Harry Kewell
Kewell'dan önce milyonlarca adam var ama ben onlara neredeyse tapıyorum.Hayali bir karakter olarak Tyler Durden ve felsefesi bir numara olmak kaydıyla.İğnelemeni anlıyorum lakin cidden alakası yok.
Kewell anlamsiz yere şişirilen bi futbolcu degil ki rahatsiz olasin..
Mesela hayatinda hic Hagi'den rahatsiz oldunmu? Soyledigin populizm'i kotu anlamda algiliyorum ben,
Mesela Kazim'a ronaldo demek gibi,Ardaya messi demek gibi,bunlara ben de karsiyim.hak ettiginden fazla ne yapmisiz ki kewell'a..?
3. Sezen Aksu nun sesi çatallanmaya başlamışsa bunu söyleyebilecek adamlar lazımdır onun yanında.
Sen bir tanesi minik serçe yürrü diyenler değil.
Kewell geldigi gunden beri elinden geleni yapmaya calisiyor,stoper oynattik biz bu adami,oynatmadik zaman zaman,
kimse kusura bakmasin ama kewell isim olarak degil tecrube ve su an ki oynadigi futbol olarak da aydin veya x birinin yedegi degildir.
O Ola ola Lincolnu kaptan da yaptik.Ama KEWELL 'KALMAK ISTIYORUM,PARADA INDIRIM BILE YAPILSA SORUN DEGIL' Diyen birisi.
Kotu oynadigi maclari soylermisin..
Hic bir varlik gosteremedigi,hatta hata yaptigi ve.s bir kac mac..
4-Sabri şu an Galatasaray a daha çok katkı veren bir isimdir.
Ayrı dünyalardanlarsa gelmeseydi sabriyle aynı sahada oynayıp ismini kirletmeseydi o zaman.
Sabriyle aynı formayla sahaya çıkıyor ve aynı amaçla mücadele ediyorlarsa zerre kadar farkları yoktur gözümde.
Sabriye niye kizar,dalga gecerdik 3 hafta oncesine kadar? Yapmak isteyip,yapamadigi,yapamadigini gordugu halde yapmaya devam ettigi hareketler yuzunden.
Niye kizmiyoruz? Yapa bildigi neyse yaptigi icin,superman'ligi biraktigi icin.
Hepsi ayni takimda forma giyiyor diye ayni muameleyi goremez.Alpaslan,serkan,sabri neyse Kewell,keita odur diye bilirmisin..
Sabri de daha iyisi olmadigi icin oynuyor emin ol,sabri G.Saray'da oynaya bilecek bi futbolcu degil,
Umarim milli takimda 3-5 mac ust uste cosar ve gelen ilk teklifde de satilir..
7-"Kewell HIC BIR SEY Yapamiyorsa ben onu posterlerden severim o da gitsin,adam elinden geleni yapiyor,"
Şu cümlen herşeyi anlatıyor. Ve tartışmaya gerek kalmıyor.bu cümlelerin üzerine yorum yazamam.
Elinden geleni yapmaya calisan futbolcular kimdir..Ayhan,Mustafa Sarp,Emre Asik.Hepsi de orta yasli,yerli futbolcular.
Hasan sas ve umit karan kimdi son senelerinde..? Umit karan 'beni bi rijkaard gorseydi,sonra yollasalardi' gibi bir cumle bile kura bilmisdir..
Hasan sasin da konusmalari malum.Bu ornegin de kewell'la hic bir sekilde alakasi yok.Milan baros'la kiyaslasan anlarim,o elestiriliyorsa bu neden elestirilmesin,
ortaya mantiksiz cevaplar cikar,kewell abartili derecede sevilen birisi AMA Hasan sasin durumu cok baska konular.