#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Uymayanları da eleştirmek gerekiyorsa eleştiriyoruz. Takım olarak zaten kötüyüz. Ben Rijkaard'ın sol tarafa Keita gibi topu alıp gidebilen birini istediğini düşünüyorum. Kewell onu yapamaz. Sene sonu da takımda kalacağını yada Rijkaard'ın Kewell'ı takımda isteyeceğini düşünmüyorum.

Rijkaard'ın oyun felsefesini çözmüşsün helal ! :o

Uymayanları da eleştirmek gerekiyorsa eleştiriyoruz. Takım olarak zaten kötüyüz. Ben Rijkaard'ın sol tarafa Keita gibi topu alıp gidebilen birini istediğini düşünüyorum. Kewell onu yapamaz. Sene sonu da takımda kalacağını yada Rijkaard'ın Kewell'ı takımda isteyeceğini düşünmüyorum.

Rijkaard kewell gibi bir oyuncuyu her zaman ister,bu sozlesme uzatilsa da kurtulsak :)

Sabaha kadar tartışın, gidin bir cafe'de oturup tartışmaya devam edin yine hiçbir sonuca varamayacaksınız.

Aysel ve Aysel gibi düşünenler kalsın diyecek, Mete gibi düşünenler böyle oynayacaksa gitsin diyecek.

Valla ben degil 3-5 kisi disinda gitmesini isteyen yok,Sevmeyen hic yok,varsa da islah olsunlar tez zamanda.

Bence sorun Kewell'da değil, takım olarak iyi oynamaya başlarsak, doğru paslar atar gereksiz çalımlar yapmazsak Kewell da kalitesini gösterecektir.

Ama maç bir güreş müsabakası gibi olursa onun yapacağı bir şey yok.

Güreşçi futbolcu çok memlekette onlar mücadele eder ama tekniği yoktur, zeki değildir.

Yirtinarak anlatmaya çalıştıgım şey.

Sene sonu Kewell takımda kalabilir ama sol kanada Keita gibi dinamizmi ön planda biri alınır diye düşünüyorum. Keita sağ tarafı uçururken sol tarafımız durarak oynuyor. Tek kanadı kırık kuşlar gibi takım şu an.

Sene sonu Kewell takımda kalabilir ama sol kanada Keita gibi dinamizmi ön planda biri alınır diye düşünüyorum. Keita sağ tarafı uçururken sol tarafımız durarak oynuyor. Tek kanadı kırık kuşlar gibi takım şu an.

Haklısın. Sağ kanadı daha aktif olarak kullanıyoruz. Kewell biraz formsuz ve Hakan Balta'nın hücum desteği yeterli değil. Sol kanadı daha fazla kullanabilirsek hücum etkinliğimiz artar.

Yavaş yavaş dediğim çıkıyor sanırım,Kewell ile bu sene son senemiz olmalı,ne istek ne şevk hiçbirini göremiyorum son maçlarda.

Kewell +2 için mükemmel bir oyuncudur ve onun kalitesinde bir oyuncuyuda yedeklerde oturtmak güven özveri ve t(P)ara ister.Rijkaard zaten aydın ı sola monte etti sayılır orada oynayabilen Arda da var bu yüzden Kewell ın başını yemeye çalışmayın...

Sezon basinda soylediginiz seylerin cikmasi icin zaman gerekli,sezon baslarken arda cok iyi oynuyordu,o sirada biri cikip dese ki abartmayin,

kotuye gidecekdir,satilsa iyi olur,ne deriz simdi? ardayi hepimiz biliyoruz,daha 7'ci hafta demezmiyiz? Ama biz o kadar soz verip,lig baslarken unutuyoruz ki..

Hemen baros'u,kewelli satiyoruz,iyi ki sadece yazmakla kaliyorsunuz ve hic bir yetkiniz yok konusmakdan baska.

Ne hakan balta ne arda ne kewell ne de elano BU DEGIL,Daha iyisini izledik cunki,daha iyi olduklarini biliyoruz ve biz daha hic yenilmedik,

Kewell 50 dk oynarken yetersiz diyorduk 90 dk oynamaya basladi ama hep elestiri icin burdayiz,

lincoln'e gosterdiginiz sabrin milyonda birini 5 hafta kewell'a dayanamayip gosteremediginiz yaa ne diyim ki..

FR En iyisini bilir ve umarim kewell Aslantepe'de oynar..

Kimse Kewell'ı yemez korkmayın onu çok seven birisiyim,ama temposuz ve isteksiz olduğunu görmeyecek kadar kör değilim,geçen sene ki tutkusu yok,yüzünde ki tebessüm kaybolup gidiyor,acilen yönetim Kewell ile ilgilenmeli bizim için çok önemli oyuncu onun kalitesinden yararlanmalıyız,elbette ayrılık kaçınılmaz olacak Kewell ile ama yararlanmadan asla.

Yer,yer,bu taraftar kimleri yemedi,kewell'i yalar yutar,ortada ne buyuculugu kalir ne yaptiklari,bu baslikta kalmadi zaten.

Kendisi 2 senelik sozlesmeye varim dedi,uzatilmasini anlamiyorum..Yarin gol atar umarim,sever Ankarayi harry.

Yer,yer,bu taraftar kimleri yemedi,kewell'i yalar yutar,ortada ne buyuculugu kalir ne yaptiklari,bu baslikta kalmadi zaten.

Kendisi 2 senelik sozlesmeye varim dedi,uzatilmasini anlamiyorum..Yarin gol atar umarim,sever Ankarayi harry.

Bir röpotajda falanmı dedi acaba?Ben kolpa basın dışında bu haberi göremedimde.

30 m arkasındaki adam gelip Kewelldan topu alıyorsa,çalım atana kadar mevsimler geçiyorsa kimse kusura bakmasın ben o Kewellı eleştiririm

Ne oldu bu adama anlamadım geçen sene çok diri olan adam bir senede nasıl bukadar güçsüzleşir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt