#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

30 m arkasındaki adam gelip Kewelldan topu alıyorsa,çalım atana kadar mevsimler geçiyorsa kimse kusura bakmasın ben o Kewellı eleştiririm

Kim geldi topu kewell'dan dedigin sekilde aldi?

Ne zaman hangi mac,hangi pozisyon?

Hangi çalımi atana kadar hangi mevsim geldi gecti?

Arda 22 yasinda,hani 2 mac iyi olunca messiyle kiyaslayip simdilerde kotu olan,çalım atiyor mu son maclarda?

Kac saat geziyor topla? Satmak mi lazim bu yuzden?

Sen kewell'i elestirirsen ben de canimda can verken savunurum.Elestirince şeker veriyorlar sanki ne meraklisin hepsini yerin dibine sokmaya.

Saha da takimini 10 kisi oynamaya zorlatan bir oyuncuyla nasil total futbol beklyosunuz bir turlu anlayamadim. Kewell kiskanilicak kadar kaliteli bir insan ve futbolcudur, ama "E36 M3 almadan evvel, E30 M3 surenleri kiskanirdim" derdi bir arkadasim, iste bu da ayni hesap. Keita'nin yaptiklarini gorunce Kewell bariz bicimde sırıtıyor.

30 m arkasındaki adam gelip Kewelldan topu alıyorsa,çalım atana kadar mevsimler geçiyorsa kimse kusura bakmasın ben o Kewellı eleştiririm

Ne oldu bu adama anlamadım geçen sene çok diri olan adam bir senede nasıl bukadar güçsüzleşir

size bişey hatırlatayım macabbi metanja maçını hatırlarsanız kewell ilk 11 de idi.60-70. dakikalarda yerini aydına bırakırken başını sağa sola salayarak tepki gösterdi.Kewell'ın o günden beri oynadığı maçları takip ediyorum attığı gollere bile sevinmiyor.yüzü gülmüyor.Çok profesyonel bir futbolcu aslında takımda en sevdiğim oyunculardan biridir neden böyle davranıyor anlamadım:confused:

Böyle bir oyuncudan bu kadar çabuk vazgeçebileceğimizi beklemiyordum gerçekten.

Keita'nin yaptiklarini gorunce Kewell bariz bicimde sırıtıyor.

Keita son macta takimdaki her kes kotu diye gozunuze cok iyi gele bilir,eses macindaki kadar iyi degildi,

arda'nin sayilmayan golunde yaptigi asist disinda o sekilde dogru bir pasi varmiydi? olsa zaten farkli kazanirdik,

Arda cok mu hizli? Ya da sabride sirf hiz var,baska bi numara yok.Kewell'i 1 sene izledik,

keita gelince neden extra bir sey bekliyorsunuz ki,cok mu hizliydi ki simdi yavas..

Performansi kotuyse de hizla filan alakasi yok,Kewell zeki bir oyuncu ve akliyla futbol oynuyor,tipki hagi gibi,arda gibi.

Aysel bir geçen seneki Kewellı izle birde bu seneki

Ne dedigimi çok iyi anlayacaksın;)

Bakalım bundan sonraki durağınız neresi?

Aysel bir geçen seneki Kewellı izle birde bu seneki

Ne dedigimi çok iyi anlayacaksın;)

Rica ederim bos bos konusma,ben kewell'i hep izliyorum,sen bence gozluklerini cikar oyle izle.

Ben burda kewell iyi oynuyor demismiyim bu sezon? sadece 3 mac 90 dk oynamasina olumlu demisim,koru korune bir sey dedigim yok.

Sadece dune kadar da kewell hizli degildi diyorum,kewell zeki,bitirici oyuncu,keitayi izleyip kewelli degerlendirmek yanlis diyorum.

Rica ederim bos bos konusma,ben kewell'i hep izliyorum,sen bence gozluklerini cikar oyle izle.

Ben burda kewell iyi oynuyor demismiyim bu sezon? sadece 3 mac 90 dk oynamasina olumlu demisim,koru korune bir sey dedigim yok.

Sadece dune kadar da kewell hizli degildi diyorum,kewell zeki,bitirici oyuncu,keitayi izleyip kewelli degerlendirmek yanlis diyorum.

Keıtayı izleyip Kewellı degerlendiren ben degil Mete arkadaşımız

Sadece Kewellın geçen sene kondisyonu bundan çok daha iyiydi dedim

Keıtayı izleyip Kewellı degerlendiren ben degil Mete arkadaşımız,

Sadece Kewell geçen sene kondisyonu bundan çok daha iyiydi dedim

Ben de zaten musadenle mete arkadasa alinti yaparak cevap verdim ama sen masallah saniyede 4 tane mesaj yolladigindan her birine yetisme ihtiyaci duyuyorsun,

Gecen seneyi izle demek ne anlamsiz cumledir?

Okan yeter lan..! :D

Her konu altında bir tartışma her açtığın konuda bi olay..

Yaya toureye bile çok şişiriliyor dedin.. :D

Sana laf anlatmak suya yazı yazmak gibi.. :asd:

Okan yeter lan..! :D

Her konu altında bir tartışma her açtığın konuda bi olay..

Yaya toureye bile çok şişiriliyor dedin.. :D

Sana laf anlatmak suya yazı yazmak gibi.. :asd:

Konuyla alakası yok ama Yaya Toure şişirme topçudur sene sonu Barca gönderecek zaten

Emirin Lincolnun teknigi Lamparddan iyi demesi komik degilde bumu komik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt