#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Bende Hasan Karabacak'ı ediyorum. :cool: Admin panelinde ona yarayacak çok güzel bir hediyem var. :asd:

Tamer eline saglık kaptan:tiphat:

Çoluk çocukları temizledin forumdan Böyle önemli bir forum bazen öyle saçma mesajlarla kirletiliyorki çok üzülüyorum bu duruma

Nolmuşla bu topice bir gittim geldim?1-2 kişiye ceza çıkacağı belliydi zaten.

Okan Kewell konusunda haklısın, çok isteksiz inşallah düzelecek.

Okan kardeşim, aldırma sen bunlara. Seviyelerini belli ettiler böylece. Halbuki senin aynı şeyleri tekrarlamanın sebebinin seni tekrarlamaya zorlayanlar olduğunu idrak edemiyorlar yada idrak etmek istemiyorlar.

İyi niyetle burada birşeyler yazan-fikirlerini bildiren ve çabasının adı Galatasaray olan birisine karşı yaptıkları büyük ayıptır. Kendilerini kınıyorum.

Okan kardeşim, aldırma sen bunlara. Seviyelerini belli ettiler böylece. Halbuki senin aynı şeyleri tekrarlamanın sebebinin seni tekrarlamaya zorlayanlar olduğunu idrak edemiyorlar yada idrak etmek istemiyorlar.

İyi niyetle burada birşeyler yazan-fikirlerini bildiren ve çabasının adı Galatasaray olan birisine karşı yaptıkları büyük ayıptır. Kendilerini kınıyorum.

Hocam birde bize çocuksun falan diyorlar onları yapanlar

Sen bak bakalım kimin tavırları daha olgun

Hadi onu yaptın eline ne geçti?

Önemli bir forumun seviyesini düşürdün

Bazıları boş boş işlerle burayı Antuya çevirecek diye korkuyorum

Tabi Admin ve Modlar buna önlem almış oldugunu gördügüm için bu konuda endişem azaldı

Nolursa olsun,kim haklı olursa olsun o tartışma uzamamalıydı.Baros konusu bitti Kewell konusuna geçtiniz.Öğlenden beri tartıştınız.Yapıcı bir tartışma olsa tamam.İki tarafta kendi bildiklerini diğerine öğretmeye çalıştı devamlı.

vay neler dönmüş burda... aysel aydın elite üye değil miydi..:D

Hocam birde bize çocuksun falan diyorlar onları yapanlar

Sen bak bakalım kimin tavırları daha olgun

Hadi onu yaptın eline ne geçti?

Önemli bir forumun seviyesini düşürdün

Bazıları boş boş işlerle burayı Antuya çevirecek diye korkuyorum

Tabi Admin ve Modlar buna önlem almış oldugunu gördügüm için bu konuda endişem azaldı

O yaş işi tam komedi zaten. Adam benimle hiç yaş felan bahsetmeden sayfalarca tartışıyor, takıldığı zaman hemen yaş muhabbetine giriyor. Yok reşit değilsin bilmem ne. Ne alakaysa artık o kadar süre yaşa bakmadan tartışan adam ters bir cevap alınca hemen başlıyor yaş diye. Ama alıştım artık, klasik taktiklerden biri bu.

neyse konu kewell başlığından uzaklaşıyor..şu kuş resimlerinden dolayı mı oldu bunca ceza ilginç..genelde tartışmalarında okan damgacıya katılmıyorum..illa benim dediğim doğru diye bir tavır sergiliyor..sonunda karşı taraf çileden çıkıp ceza alıyor:D artık kewell dan bahsedelim..bence artık yetersiz bu kadro için...geldi görevini yaptı artık süresi doldu..sene sonunda sözleşmesi bitince gider büyük ihtimal..

Kewell ile 1 yıllık sözleşme imzalanır bence.

Kewell çok iyi bir oyuncu. Sözleşme imzalanmasa da o kadar üzülmem.

Harry ile 2 sene daha devam etmeliyiz ancak ondan sonra İngiltere'ye geri döner muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt