#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

harry harry kewelll çok seviyorum seni..tam galatasaraya yakışan bir oyuncusun..başarıların sonsuz olsun :)

Halen karizma diyorsun ya, Kewell'ın bu seneki istatistiklerini yazarsan sevinirim. Futbolundan da bahsediyorum ben.

İstatistik mini etek gibidir çok şey gösterir ama asıl görünmesi gereken şeyi göstermez Sir Alex Ferguson

Sizden bir Keıtaya bakmanızı rica ediyorum nasıl tempolu, mücadeleci ve hızlı bir oyun sergiliyor Birde Kewell Keıtanın bu yaptıklarını sahada nasıl yapıyor.

Ayrıca karizma marizmayıda gündeme getiren sizsiniz

Bu sene Harry Kewell'dan yararlanıyoruz ama ben ilerisi için yani sezon sonunda sözleşmesinin uzatılacağını düşünmüyorum. Keita'nın sağ açıktaki performansından sonra herkes kewell'dan da aynı performansı bekliyor bu da kewell'ın elini güçsüzleştiriyor gelecek adına.Sanırım 4-3-3'ün selameti açısından rijkaard sezon sonunda buraya keitanın sol ayaklısı gibi bir kanat oyuncusu isteyecektir.

SözLeşmesi uzatıLır mı bilmem ama uzatılmasından yanayım onun gibi profesonel oyuncu kolay bulunmaz hem genç oyuncular da ondan birşeyler öğrenir ben 2 yıllık uzatılmasını istiyorum açıkçası

+2 için Kewell dan iyisini bulmak imkansızdır!!

Kewell muhtesem adam yav, tam olarak gecen seneki formunu yakalayamadi ama bence daha önemlisi seviniyor artik daha bi mutlu gözüküyor, demekki hersey yollunda.

8 maç 4 gol 2 asist çok düşmüş haklısın:rolleyes:

Bu istatistikleri yapınca fizik olarak düşmemiş mi oluyor?

Biz de seviyoruz gol atıyor asist yapıyor ama fizik olarak düştüğü gerçeğini değiştirmiyor bunlar.

11'de başlamayacak tahminim Harry için daha iyi olur dinlenmesi.

İlk yarı çok etkiliydi 2.yarı oyundan düştü fakat sahanın en iyilerindendi.İstek ve hırsı dikkatimi çekti bu güzel gelişme.

Bugün çok istekli ve iyi oynadı. Zannediyorum artık bu performansının altına düşmez kolay kolay...

Bugünün en iyi oyuncularından birisi.Diğeri Keita

ilk golde büyüsünü yine yaptı.:D hırsıda dikkatimi çekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt