#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Adam hiç etkilenmedi atmosferden çatır çatır oynadı, top tuttu, pas yaptı, şut çekti. Seviyorum seni Kewell.

Dimi yanlış mıyım ? .. Adam da bitiricilik var , oyun disiplini , araya girme , defans arasına koşular , ikili mücadele gücü , top saklama , hız vs.. Her şey var aslında ..

Çok zeki topçu, nereye gideceğini biliyor, kafa vuruyor. Muhtemelen denemek zorunda kalacağız zaten. Nonda kaldıramıyor 90 dakikayı.

ŞU TAKIMDA EN SEVDİĞİM OYUNCU KEWELL YEMİN EDİYORUM.

keşke bu maça başlasaydı, kesin kazanırdık...

Harry Kewell ve Mustafa Sarp'a helal olsun.keşke herkes sizin gibi olabilseydi.

Bir hava topunda kalçasıyla o gevurun kafasına toslaması hoşuma gitti nedense:D Bu adamı sevmem için bir neden daha çıktı...

Oyuna girdiği an farkı yarattı direkt. Hiç bir olumsuz hareketi yoktu. Top geldiğindede her topu olumlu kullandı, nitekim o girdiğinde daha etkili olduk.

Aslanımsın Kewell.

Hagi'den sonra 1 numarasın kesinlikle !!!

İyi ki buradasın !

Kewell Liverpool'da ikinci forvet olarak oynuyordu sanki solda yetenekleri kısıtlanıyor gibi Arda'da sola geçer Elano'da ortada daha iyi olur aslında.

valla Kewell sahada oldummu Elano daha iyi, tüm takım daha iyi... sonuç bence çok farklı olurdu Onur. Kewell takım oyununu yaratan adamların başında geliyor, özellikle rakip yarı alanda.

Reis kadıköyde futbol oynayarak galip gelemeyiz..0-0 lık türkiye kupasınındaki gibi çok mücadeleci bir kadroyla çıkmamız lazım..Bugün yenilmemizin önemli bir sebebi mücadele gücü zayıf oynayan oyuncuların olmasıydı..

Leo franco

uğur g.zan servet balta

Sabri mustafa barış caner

Keita

Baros

Böyle saçma bir kadroyla yeneriz bence.. : )

bence m.topalın kesin oynaması lazım ortasaha 3 lüsü barış m.topal m.sarp diğer 3 de keita arda kewell

Adam hiç etkilenmedi atmosferden çatır çatır oynadı, top tuttu, pas yaptı, şut çekti. Seviyorum seni Kewell.

Aynen. Pas atmaktan korkmadi, topu istemekten korkmadi. Atmosferden falan cekinmedigini hemen belli etti.

Yedekte otururken "keske sahada olsam" dercesine tirnaklarini yiyordu.

Reis kadıköyde futbol oynayarak galip gelemeyiz..0-0 lık türkiye kupasınındaki gibi çok mücadeleci bir kadroyla çıkmamız lazım..Bugün yenilmemizin önemli bir sebebi mücadele gücü zayıf oynayan oyuncuların olmasıydı..

Leo franco

uğur g.zan servet balta

Sabri mustafa barış caner

Keita

Baros

Böyle saçma bir kadroyla yeneriz bence.. : )

arkadasa 100% katiliyorum. kadiköydeki maclarda futbol katili, isiran, rakibi iten kakan ikili mücadelelere hayvan gibi giren, futbol oynamayi degil direk rakibi yildirmayi düsünen oyuncularla cikmaliyiz. baris, topal gibi oyuncularin banko oynamasi lazim kadiköyde.

Maçta en mutlu olduğum an Harry'nin emre denen mahluğun azını yüzünü kalçasıyla dağıtması oldu içimin yağları eridi...

kewell in emre bizde oynarken leeds macinda yasadiklari olay var onu hatirlamistir belki

Liverpooldaki günlerine yavas yavas dönüyor izlemini verdi bana, artik eskisi gibi cabuk yorulmuyor, fizik gücü iyi durumda.. son iki mactir iyi oynuyor artik Kewell hep oynamali

Gayet iyi oynadı bugün keşke aydının yerinde sağda kewell olsaydı klas vuruşla 2-2 yapacaktık skoru..:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt