#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Bir tane. Kaptan yapilmali. Boyle bir profesyonel formamizi giydigi icin cok sansliyiz.

2 senedir Kewell, Kadikoy'de ilk 11 baslamiyor (gecen sene sakatliktan yeni cikmisti galiba), oysa onun gibi birinin sakinligine, yeri geldi mi kontrollu agresifligine, profesyonelligine, aklina ve "neler gordum neler yasadim yemem bu ayaklari" tavrina tam da oyunun basinda ihtiyacimiz var. Lincoln'un bile asiri rahatligi, umursamazligi, baskinin b'sine aldirmiyor olusu Kadikoy'de cok is yapmisti ki Kadikoydeki en iyi topcumuz Lincoln idi gecen sene. Lincoln biraz asiri ama Kewell gibi topculara en cok bu macta ihtiyac var. Bukres macinda dinlendirilecek adam Kewell idi.

Bu yorumu Alisamiyen de okudum, katilmamak elde degil.

Ben de Kewell yedek kalabilir, Arda ve Elano oynamali mutlaka diyorurdum 1 haftadir ama cok yanilmisim.

Kewell, sen çok büyüksün... Dün keşke başlasaydın be aslanım... Bu taraftarın en sevdiği oyuncusun bu bir gerçek.

Dikkat ettiyseniz maçtan önce taktikten dolayı çok korkuyordum.

Çünkü Kewell her ne kadar kondisyon vs düşük olsada Arda artık iyicene kayboluyor sol açıkta.

Elano'nun ortada, Arda'nın sol açıkta oynadığı tüm maçları kaybettik.

Ama Arda'nın ortada Kewell'ın solda,

Veya Elano'nun ortada Kewell'ın solda olduğu tüm maçlarıda kazandık...

Kewell'ın yedek kulübesinde bir görüntüsü vardı ki içler acısı. Adam artık gireyim şu maça der gibi el ağızda iki ayağını sallayıp duruyordu çok hırslı bir şekilde.

Bu adam bi'tane.

Maçta çok iyi işler yaptı Kewell. Sol kanada bir hareketlilik gelmişti ki, Keita oyundan atıldı. Yalnız takımda ciddi bir pas alma sıkıntısı var. Kewell ayağında topu saklıyor yanında önünde arkasında 3 tane Fb'li oyuncu var, fakat Mustafa Sarp ve Ayhan sadece bakınmakla yetiniyor, sanki film izliyorlar arkadaş. Gelip pas almak bu kadar mı zor.

Kewell karakterinin yanında müthiş bir oyuncudur ve bu takımda her zaman banko oynamalıdır.

Dün herkes gørdu bizim banko sol kanat'imiz kim oldugu.

Harry Kewell girdi, ve sol tarafi ilk topu aldigindan beri Arda'dan iyi kullandi. Arda sol acik'da oynamayi unutmus resmen.

Helal be Harry.

profesyonellik nedir işte canlı örneği..

sen her şekilde en değişmez adamlarından birisisin bu takımın...

saha atmosferinden etkilenmeden oynadı maçını tebrik eder..

rövanşta golünü bekleriz..

profesyonellik nedir işte canlı örneği..

sen her şekilde en değişmez adamlarından birisisin bu takımın...

saha atmosferinden etkilenmeden oynadı maçını tebrik eder..

rövanşta golünü bekleriz..

Harry Kewell Liverpool'da iken Manchester, Everton, Chelsea, Arsenal gibi deplasmanlar var:D Ondan bir hayli ders almis Harry'cim benim:D

Kewell babaaaaaaa ! büyüksün ! ne tatlı çocuk o be.
greengrin.gif
smiley148.gif

Kewell babaaaaaaa ! büyüksün ! ne tatlı çocuk o be.
greengrin.gif
smiley148.gif

leeds te iken oynadığı arsanal ve galatasaray maçları yetmiştir..

leeds teki maçın atmosferinin yanında kadıköy..plaj olur ancak..

gerçi o plajda sakin olsak sonuç farklı olurdu ancak olmadı...

Farkettiniz mi bilmiyorum bu Aydin son vurusu yaparken, son pasi atarken, son hareketi yaparken hep yere düsüyor, bir yerlere ayagi takiliyor. Kisaca, son hamleyi yapamiyor.

çünkü adam topçu falan değil koşmayı bilmiyor ki topla vurmayı bilsin

Harry oyuna girdigi zaman Ayhanin ona Kaptanik Bandini vermesi gerekiyordu.

O oyunda olunca kötü bile oynasak o var diye bana güven veriyor .. keske Kaptan girdiginde o olsaydi!

Gayet iyi oynadı bugün keşke aydının yerinde sağda kewell olsaydı klas vuruşla 2-2 yapacaktık skoru..:(

şans işte renkdaş:(:(

bir kere de top çarpıp yetenekli bir adamın önüne düşsün ya..

maçta 2 kere oldu bir sabriye bir de aydına.. cepheden gelen sabri yerine elano aydının yerinde de kewell a gelse şimdi 3-2 yddi bayram yerine dönmüştü burası.. ah be kewell ım sen yedek oturacak adam diilsin arda ayhan elano oynarken sen yedek oturacak son adamsın

kim nederse desin Kewell GS'nin en iyi oyuncusudur. en profesyonel oyuncusudur.

Dün Elano ve Sarp ile birlikte en adam akıllı oynayan, ne yaptığını bilen oyuncularından biriydi takımın. Kötünün iyisiydin. Tebrikler Kewell.

Oyuna girdiği an farkı yarattı direkt. Hiç bir olumsuz hareketi yoktu. Top geldiğindede her topu olumlu kullandı, nitekim o girdiğinde daha etkili olduk.

Aslanımsın Kewell.

Hagi'den sonra 1 numarasın kesinlikle !!!

İyi ki buradasın !

katılıyorum tamamen.Oyunda kaldığı sürece tek bi hata yapmadı!...Gökhan araya giirmeseydi delecekti ağları!...Kısmet samiyendeki maçaymış!... :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt