#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kewell ile hala sene sonunda sözleşme yenilenmesinden yana değilim.

Bu demek değil ki Kewell kötü oyuncudur demek. Kewell kariyerli karakterli güzel oyuncudur .Herşey tadında güzeldir diyorum ve bizde zamanı bittiğini düşünüyorum Sol kanada daha genç daha hareketli daha çok aktif oyuncu olması lazım BENİM fikrimdir.

Kimsede buraya Kewell kötüdür demedi.

Okanla fazla mı takıldın.. :D

Daha iyisi her zaman kabulümdür kewellı yedek bırakacak adam tabiki isterim ama kewell bu takımda kalmalı.

ikinci golde ayağının dışı ile Ardaya attığı pas mükemmeldi. Çok zeki çook. 2 3 pozisyonu önceden görebiliyor.

Maşallah diyin forum ahalisi nazar değdireceksiniz:)

Kewella sene sonu sözleşme yenilenmesi taraftarı değilim..

evet gayet güzel oynadı bugün..

ama kanatta daha yırtıcı adamlar görmek isterim..

Kewell büyük futbolcudur çok büyük yetenektir ama artık yaşı itibariyle çok verimli olmuyor..

Seneye Kewella vereceğimiz şansı Serdar Eylike vermeyi tercih ederim..

Al işte napılır senin gibi adam.

Futbolsuzlar diyorum artık sizin gibi bir insanlara ceza almamak için.

Emin ol Keita nın aynısı olsa veya onun tarzında bi adam olsa sol kanatta bu aldığımız puanlardan bi 6,7 puan düş TSL de.

Serdar Eyilik kimdir ya!!!

Kewell GS ın en verimli oyuncusudur yaşına taktınız adamın adam neredeyse her maç takımın en çok koşan 3,4 oyuncusundan biri.

TSL 11 MAÇ 5 GOL 4 ASİST

Türkiye kupası 1 maç 1 gol

Euro lig 8 maç 4 gol.

Daha nasıl verimli olunur abicim bi anlat hele de dinleyelim.90 dakka oynayamaz dediğiniz adam 4 maçtır üst üste 12 günde 90 dakka çıkardı.

Nankörsünüzz nankör

Al işte napılır senin gibi adam.

Futbolsuzlar diyorum artık sizin gibi bir insanlara ceza almamak için.

Emin ol Keita nın aynısı olsa veya onun tarzında bi adam olsa sol kanatta bu aldığımız puanlardan bi 6,7 puan düş TSL de.

Serdar Eyilik kimdir ya!!!

Kewell GS ın en verimli oyuncusudur yaşına taktınız adamın adam neredeyse her maç takımın en çok koşan 3,4 oyuncusundan biri.

TSL 11 MAÇ 5 GOL 4 ASİST

Türkiye kupası 1 maç 1 gol

Euro lig 8 maç 4 gol.

Daha nasıl verimli olunur abicim bi anlat hele de dinleyelim.90 dakka oynayamaz dediğiniz adam 4 maçtır üst üste 12 günde 90 dakka çıkardı.

Nankörsünüzz nankör

ne alakası var nankörlükle.

adama saygısızlık ettiğim yok benim..

adamın Galatasaraya çok şey verdiğini de inkar etmiyorum, bu sene de oynayacak yeterince..

ama seneye fizik olarak bu kadar düşük birini kanatta görmek istemiyorum..

Ha ben istemiyorum diye yollacaklar mı, kanımca hayır..

Önemli olan Rijkaard ne düşünüyor..

adamın Galatasaraya çok şey verdiğini de inkar etmiyorum, bu sene de oynayacak yeterince..

Hala fizik olarak diyosun ya daha napacak adam 4 maçtır üst üste 90 dakka çıkarıyo ve oynadığı her maç golü asisti var 22 yaşında Arda kaldıramıyo bu tempoyu hala gelip fizik diyosunuz.

Sen istemiyosan bırak içinde kalsın insanları tahrik etme.

Hala fizik olarak diyosun ya daha napacak adam 4 maçtır üst üste 90 dakka çıkarıyo ve oynadığı her maç golü asisti var 22 yaşında Arda kaldıramıyo bu tempoyu hala gelip fizik diyosunuz.

Sen istemiyosan bırak içinde kalsın insanları tahrik etme.

insanlarda tahrik olmasın herkes herşeyi beğenmek zorundamı Allah aşkına..

3-4 maç gol-asist yapmasın Kewell sene başında olduğu gibi 2-3 maçtada puan kaybedelim görürüm sizi..

Skor ve istatistikler...

ne kadar basit kandırıyor insanları..

Sene sonunda sözleşme yenilenir veya yenilenmez Kewell'la onu bilemeyiz tabiki. Bence tartışmasız takımda kalmalı. Ama bu adamın futbolu bıraktığı gün Galatasaray altyapısında çalışmaya başlaması gerekiyor. Çocuklara top kontrolü, top sürme ve şut çekmeyi öğretse yeter çünkü altyapıdaki çocuklar bu konularda(özellikle şut çekme konusunda) gerçekten yetersizler ve bu eksiklerle A takımlara yükseliyorlar. Kewell'ın da üstüne adam tanımam bu konularda. Kesinlikle 2-3 yıl sonra altyapımızda çalışmaya başlamalı.

Sene sonunda sözleşme yenilenir veya yenilenmez Kewell'la onu bilemeyiz tabiki. Bence tartışmasız takımda kalmalı. Ama bu adamın futbolu bıraktığı gün Galatasaray altyapısında çalışmaya başlaması gerekiyor. Çocuklara top kontrolü, top sürme ve şut çekmeyi öğretse yeter çünkü altyapıdaki çocuklar bu konularda(özellikle şut çekme konusunda) gerçekten yetersizler ve bu eksiklerle A takımlara yükseliyorlar. Kewell'ın da üstüne adam tanımam bu konularda. Kesinlikle 2-3 yıl sonra altyapımızda çalışmaya başlamalı.

her yönüyle çok başarılı bir adım olur altyapıda çalışması Kewellın..

3-4 maç gol-asist yapmasın Kewell sene başında olduğu gibi 2-3 maçtada puan kaybedelim görürüm sizi..

Skor ve istatistikler...

Güzelim bu adam 1.5 yıldır çıkıp topunu oynuyor takır takır daha neyini tartışıyosunz bu adamın!!!

Kewell ı beğenmek zorundasın allah falan karıştırma burda futbolun ilahı var ayıp ayıp!!!!

Güzelim bu adam 1.5 yıldır çıkıp topunu oynuyor takır takır daha neyini tartışıyosunz bu adamın!!!

Kewell ı beğenmek zorundasın allah falan karıştırma burda futbolun ilahı var ayıp ayıp!!!!

Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil ama herkesin görüşüne saygı göstermek zorunda.

Skor ve istatistikler...

beni gol ve asistleri ile kandırmaya devam etsin renktaş..;)

Senin futboluna her zaman çok büyük saygı duydum ve duyacam oz büyücüsü !!!

hoca kusura bakmada şu dediğin yanlış !

şu takımı ilk defa izleyen biri olsam Kewell bu takımın en iyi fiziğine sahip oyuncusu derdim.. BAK bu bir ;

rakip takımla birebir mücadelelerde rakipten sıyrılabilen tek oyuncu Kewell neredeyse, birbir pozisyonlarda topu sonuna kadar kovalayan tek oyuncu Kewell nerdeyse, en iyi yakın top kontrolü Kewell'da nerdeyse, sürat olarak herkesten hızlı, pasları herkesten iyi.. hücumu neredeyse tek başına organize ediyor buna rağmen göbeğe gelip pres yapıyor... her maç 90 dakika oynuyor, takımın hep en iyisi... takımdaki en iyi şutör ayrıca.. profesyonelliği ve iş ahlakı ise Avrupada ilk 10'a girer..

Sen bu adama laf söylüyorsan, Kewell gibi bir ustaya hala laf yetiştiriyorsan kaptan kusura bakmayacan artık... :catsmiley:

(bkz: boş söz üretiyon hacıııı)

2 Yıllık sözleşme imzalanmalı

oz büyüücüsü dün en ii oynayan oydu

arda kafayla yaptığı asist süperdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt