#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Su anda oynanan maçta umman'a 1-0 yeniliyor avustralya ve kendisi ilk 11 'de.. ayrıca australia 10 kişi kaldı 12.dakikada.

Bu yerlere kaçak giricem diye indirmediğim program kalmadı ultrasurf de indirelim ne olucak:)

İndir , çalıştır onun açıldığı arama motorunda arat olacaktır. Bi süre sonra ona da gerek kalmıyor PC'de yüklü kalsa yetiyor.

Saniyede bir yenilemekten maçı izleyemedim :)

gol attılar emerton attı 2-1 önde aussieler:)

Ayrıca o vuvuzela benzeri şey çalan kimse bütün iyi dileklerimli sunuyorum kendisi burdan basım gitti:)

Yalnız böyle şeylerin gerçekten etkili olmasını istiyorsak facebook falan değil bunun için sonunda .com olan bir site açmak gerekir, hayatımda facebook vb. olan hiçbirşeyin medya'da belli bir etki gösterdiğini görmedim.

Yalnız böyle şeylerin gerçekten etkili olmasını istiyorsak facebook falan değil bunun için sonunda .com olan bir site açmak gerekir, hayatımda facebook vb. olan hiçbirşeyin medya'da belli bir etki gösterdiğini görmedim.

hele bi d-smart konusu var ki tam komedi

Harry Kewell, Bordeaux'ya o golu caktin ya hayatta unutulmazsin artik:D

Harry Kewell eşinin facebookta ki profilini silmiş,gerekçe olarakta madem demiş İngiltere'desin uslu duracaksın,sahada gülüyoruz diye,bizi Etiler'e gidiyor muyuz sandın uleynnnnnnn!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt