#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Ayhan'ın oynamadığını düşünelim.Servet'in Kewell varken ben kaptan olmam dediğini düşünelim Sabri'nin ben 4.kaptanlığı kabul etmiyorum diye trip attığı düşünürsek sansımız bayağı yükselir:)

Sabri o trip'leri birakti simdi, kaptan olmak isteyecektir, sans verilirse hemen alir bence.

Hayatımda bir kere su adamı kaptan olarak sami yen'de görmek istiyorum cok şey mi istiyorum ...

Yeni açıktan bilet alır sabri'nin üstüne atlarım tek çare Kewell kaptan olsun diye:D

Sonra Sabri istediği kadar Pazubandı taksın 1 kerecik Kewell'a versin ama o da bu sefer olsun.

Hayatımda bir kere su adamı kaptan olarak sami yen'de görmek istiyorum cok şey mi istiyorum ...

Yeni açıktan bilet alır sabri'nin üstüne atlarım tek çare Kewell kaptan olsun diye:D

Sonra Sabri istediği kadar Pazubandı taksın 1 kerecik Kewell'a versin ama o da bu sefer olsun.

Sabriye söyle bence kırmaz seni, iyi çocuktur. Capacity de görüyorum sürekli(4 kez gittim 3 kez gördüm), yine iyisin adres de verdim:D

Sabri kaptanligi Kewell'a birakir mi sizce, yapmayin etmeyin.. Pazubandi 5 gun onceden calar, ustune tipexle adini yazar yine birakmaz baskasina.

Arzu Bende çok isterim ama o iş çok zor hatta çok çok zor.Ayhan olmadığı zaman Topal'a veriyordu Arda dikkat edersen oyundan çıktığı zaman büyük ihtimal yine o takacaktır.Oda olmadı Servet takar Servetden sonrada Sabri gelir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt