#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kewell 'in 1 kere kaptan olmasını istiyorum bu sebeble çözüm önerin ne?

Sabri'yi halatla bagladiktan sonra Florya'da bir minivanin arkasina koyariz. Macin baslamasina 20 dakika kala halati cozersek Istiklal Marsina ancak yetisir, Kewell da kaptan olur. :2_thumbs_up_-_anima

Sabri'yi halatla bagladiktan sonra Florya'da bir minivanin arkasina koyariz. Macin baslamasina 20 dakika kala halati cozersek Istiklal Marsina ancak yetisir, Kewell da kaptan olur. :2_thumbs_up_-_anima

Sabri kaptan olacagini bilse sizi øldurur, sonra gider kaptan olur yine:D

Speedy Gonzalez'den bahsediyoruz bi de kaptanlık alma hırsıyla florya-mecidiyeköy'ü Usain Bolt'tan bile daha hızlı koşar.

En iyisi yeni acıktan bilet alıp sabri'nin üstüne uçmak.

Aya gonderelim, attigin toplari geri getir diye. :D

Harry Kewell kaptan olsa olsa ancak seneye bizde olursa olur.

Noha !! Kewell kaptan ha, vay canına, bunun için yarın cuma namazında dua edicem.

asdx.jpg

Türkçe bilmeyen adamın Türkiye'de Kaptan olması çok acayip,hakemler İngilizce bilse gene eyvallah ama Kewell takım arkadaşını korurken,hocalar bakıyor küfür etti lan galiba diye kart veriyorlar,Baros bu sıkıntıyı çok yaşadı hep hakemle konuşurken kart yiyordu,Kewell tabiki bu işi oldukça iyi yapabilir fakat Ayhan ve Servet daha uygun bu işe.

Türkçe bilmeyen adamın Türkiye'de Kaptan olması çok acayip,hakemler İngilizce bilse gene eyvallah ama Kewell takım arkadaşını korurken,hocalar bakıyor küfür etti lan galiba diye kart veriyorlar,Baros bu sıkıntıyı çok yaşadı hep hakemle konuşurken kart yiyordu,Kewell tabiki bu işi oldukça iyi yapabilir fakat Ayhan ve Servet daha uygun bu işe.

Bence "tarzanca"da çok başarılı Kewell.

"küçücük adam deve gibi herifi nasıl devirsin ulan!" dediğini gördük Hamburg maçının hakemine hepimiz. Hatta vücut dilinde o kadar başarılıydı ki "ulan" kısmını bile anladım :)

Kaptan olur kewell olur.

Bence "tarzanca"da çok başarılı Kewell.

"küçücük adam deve gibi herifi nasıl devirsin ulan!" dediğini gördük Hamburg maçının hakemine hepimiz. Hatta vücut dilinde o kadar başarılıydı ki "ulan" kısmını bile anladım :)

Kaptan olur kewell olur.

Onu hatirliyorum, Youtube'de bulabilirmiyiz'li o bølumu:D Yine bi gøz atmak icin:D

Herşey pazu band ile olsaydı,saha içi lider olmak daha önemli kaptanlıktan,Kewell zaten lider vasıflı bir oyuncu,kaptan olmuş olmamış çok yanlış,Arda yoksa 2.kaptanımız var.

Hakeme hakemlik dersi veriyor aşırı sempatik ve yürekten oynayan bir adam defansta bile sırıtmıyor bence Kewell da efsane olmayı hak ediyor.

Kewel bu takımda her zaman oynar. Bence efsane olmayı hakediyor.

Öcelikle nasıl oynaması gerektiğini iyi biliyor, bu yüzden kalmalı.

Inkar etme!

Sende statta, tribunde olsun.

Kahvede sandalyede

evinde koltugunda

HARRY, HARRY KEWEL!!!

Daddy, DADDY COOL Diye inlemeyi istiyorsun.

Harry Sevigisi bir baska!

Geldiginden beri benden mutlusu yok :)

Aah birde su Vicente gelsin, baska hicbirsey istemiyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt