Hasan Öztürk
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.129
- 93
- 1.488
Cevap: #19 Harry Kewell
evet ya ozledik ha
evet ya ozledik ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne zaman dönecek acaba merak ediyorum.
müzmin sakat ifadesinin en doğru karşılığı
Yahu bu ezikoğlu eziğin burada ne işi var ???İşte attığı mesajlar;
***müzmin sakat ifadesinin en doğru karşılığı
***ikinci yarı 5 maça çıksın kafamı keserim
***emre transferi sizleri çok yaraladı biliyorum açıkçası bu yaranızın kapanacağını da sanmıyorum arkadaşlar
***Fenerbahçeliyim yoksa bi sakıncası mı var???*Tuncaya bile burun kıvırıyorsunuz Fenerbahçede oynadı diye.Maksat Fenerbahçeli olmasın kim olursa olsun....Ama boşuna heveslenmeyin Emre futbol oynadığı sürece milli takımın kaptanı olacaktır
***bence yalan haber ayrıca türk milli takımının en eski futbolcusu şu an emredir.Dolayısıyla kaptanlık hakkı da onundur
Emre kim arkadaşım emre?Sen emre ile kewell'ı bir mi tutuyorsun..Emre size ne vermiş o oynadığı maçlarda bir söylesene bana..liverpool zaten sakat olsa bırakmazdı sizin kronik sakat dediğiniz,15 maç oynamaz dediğiniz Emre bu sezon toplam 21 maça çıktı daha ikinci yarının başındayız ayrıca.Ama kewell nerde yok neyi var ayağı mı sakat yoksa bacağı mı??Beni yanlış anlamışsınız ama dediklerimde haklıyım malesef
liverpool zaten sakat olsa bırakmazdı sizin kronik sakat dediğiniz,15 maç oynamaz dediğiniz Emre bu sezon toplam 21 maça çıktı daha ikinci yarının başındayız ayrıca.Ama kewell nerde yok neyi var ayağı mı sakat yoksa bacağı mı??Beni yanlış anlamışsınız ama dediklerimde haklıyım malesef
liverpool zaten sakat olsa bırakmazdı sizin kronik sakat dediğiniz,15 maç oynamaz dediğiniz Emre bu sezon toplam 21 maça çıktı daha ikinci yarının başındayız ayrıca.Ama kewell nerde yok neyi var ayağı mı sakat yoksa bacağı mı??Beni yanlış anlamışsınız ama dediklerimde haklıyım malesef
Beyler sakin olalim. Yaptigimiz yorumlara dikkat lütfen. Burda her renge gönül vermis Taraftar´a kapimiz acik diyoruz ama böyle yorumlar yapiyoruz. Lütfen biraz daha dikkatli olalim.
Kewell´a gelince konu. Özledi bu gözler senin o sahada durusunu![]()
Hayır onu bırak bu isimleri yanyana koymak..Fizik kurallarına aykırıEmre ve Kewell ha? Komik olma yaa.Emre dediğin adam paranın köpeği olmuş.İsterse 500 maça çıksın size birşey katmıyo.Kewell'ın ne kattığı belli.Sen git arkadaşım yat uyu rüyanda sizin takımda Kewell'ı,Lincoln'ü,Baros'u,Arda'yı falan gör dicem rüyanda bile göremezsin gerçi.![]()