#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Bu forumda her takımın taraftarına saygım var fakat böyle gelip provakasyon edenleri istemiyorum. Mümkünse yöneticilerde bu konuda biraz hassaslık göstersinler. Sonucta buraya renkdaşlarla yorum yapmaya geliyoruz ama böyle tipleri gördükçe sinirim daha çok artıyo

Hayır onu bırak bu isimleri yanyana koymak..Fizik kurallarına aykırı:)..Kewell ile emre nedemek ya biri dünya yıldızı diğeri seninde belirttiğin gibi paranın köpeği olmuş,yıllardır avupada dikiş tutturamamış eziğin teki..

Haklısın.İkisini karşılaştırmak ayıptır günahtır yahu.:)

fatih bilir adlı arkadaş harici hepinizi kınıyorum benim mesajlarımda şu ana kadar hiçbir küfür veya hakaret yoktur sadece eleştiri vardır.Ama sizlere bakıyorum devamlı mesajlarınızda hakaret etmişsiniz umarım forum yöneticileri gereğini yapar.Ayrıca benim yazdıklarım provakasyon amaçlı değildir sizinle alakalı olumsuz şeyler yazdığım için size öyle geliyor.Bi de ben daha ilk mesajımda Fenerbahçeli olduğumu belirttim bilmeyen bu konuda saçmalamasın lütfen

fatih bilir adlı arkadaş harici hepinizi kınıyorum benim mesajlarımda şu ana kadar hiçbir küfür veya hakaret yoktur sadece eleştiri vardır.Ama sizlere bakıyorum devamlı mesajlarınızda hakaret etmişsiniz umarım forum yöneticileri gereğini yapar.Ayrıca benim yazdıklarım provakasyon amaçlı değildir sizinle alakalı olumsuz şeyler yazdığım için size öyle geliyor.Bi de ben daha ilk mesajımda Fenerbahçeli olduğumu belirttim bilmeyen bu konuda saçmalamasın lütfen

Forum yönetiminin gereğini yapması lazım evet.Burada Harry Kewell ile ayı Emre'yi karşılaştırmazsın.Müzmin sakat, Liverpool yollamazdı gibi laflarla saçmalayamazsın.Senin haddin değil.Arda'nın özel hayatına hiç karışamazsın.Galatasaray'ın oyuncularına b.k atamazsın kısacası....

eğer bu ersin eren ceza almazsa diyecek sözüm yoktur.Ne şimdi bu galatasaraylı olan ağzına geleni söylemeye hakkı var ama benim yok.Eğer böyleyse bu forum gelişemez,büyüyemez

Yahu arkadaşlar biraz sakin olun.Tek tek tüm konuları kitlemem mi gerekiyor.

Ali Tekin provakasyon yapmana lüzum yok.Tabi ki eleştiriyoruz biz de ama yerinde eleştiriler yapıyoruz hakaret ve aşağılamaya varmadan.Dikkat et yazdıklarına mümkünse...

eğer bu ersin eren ceza almazsa diyecek sözüm yoktur.Ne şimdi bu galatasaraylı olan ağzına geleni söylemeye hakkı var ama benim yok.Eğer böyleyse bu forum gelişemez,büyüyemez

Bu forum 2-3 tane fenerli ile büyüyüp gelişmeyecek efendi.Hadi bas git....

Kronik sakat dedigin adam bu sene sadece 5 maç kaçırdı :) olmayan şey için embesilce yorumlar yapıp herkezi tahrik edersen cezayı yersin ;)

seda söylemez adlı moderatör çok yazık cidden her mesajında hakaret eden 18 yaşındaki bebeye uyarı yok ama sadece kendi düşüncelerini söyleyen birine uyarı var ayakta alkışlıyorum sizi.Sanırım anlama problemi çekiyorsunuz bu olayın başka bir açıklaması olmaz çünkü

Düşünce filan söyledigin yok olmayan şeyleri söyleyip milleti tahrik ediyorsun

5 maç kaçıran adama kronik sakat deme hakkı kimsenin yoktur :mad:

seda söylemez adlı moderatör çok yazık cidden her mesajında hakaret eden 18 yaşındaki bebeye uyarı yok ama sadece kendi düşüncelerini söyleyen birine uyarı var ayakta alkışlıyorum sizi.Sanırım anlama problemi çekiyorsunuz bu olayın başka bir açıklaması olmaz çünkü

Bende seni ayakta............alkışlıyorum.:D

Evet anlama problemi çekiyorum.Ortalığı karıştırmaya çalışan insanları anlamada ve algılamada problemim var Allah vergisi ne yapalım...

En başından beri hepinize sakin olun diyorum ama sizin tüm mesajlarınız antu.com mesajlarından farkı olmayan mesajlar ile dolu.Burası da Galatasaray forumu olduğuna göre sizi uyarmak benim görevim.Bir düşünün bakalım antuda sizin yazdığınız mesajlar gibi bir mesaj yazabilir miyiz biz ?

Size verilmiş söz hakkına karşı saygılı olmanızı istiyoruz hepsi bu ...

Ali mesajlartını alt alta koyarım burada hepsi takımımızı kötüler nitelikte resmen tahrik ediyorsun insanları.Harry kewellın kariyeri belli bu sene oynadığı maç belli sizin josiconuz gibi yürürken sakatlanmıyor ayrıcza josicodan ucuza mal edildi.

belik ben biraz eleştrinin dozunu kaçırdım ama kusura bakmayın burda 4-5 arkadaş resmen hakaret ediyorlar ama kimsenin sesi çıkmıyor benim itirazım buna tarafsız davranılmamasına.Bu ersin denen çocuk hala niye ceza almadı arkadaş bana bunu açıklayın önce

belik ben biraz eleştrinin dozunu kaçırdım ama kusura bakmayın burda 4-5 arkadaş resmen hakaret ediyorlar ama kimsenin sesi çıkmıyor benim itirazım buna tarafsız davranılmamasına.Bu ersin denen çocuk hala niye ceza almadı arkadaş bana bunu açıklayın önce

Ersin neden öyle konuştu bir düşünür müsün ?

Fenerbahçenin bir futbolcusuna senin yazdığın şeyler yazılsaydı bir Fenerbahçe forumunda sen ne derdin merak ediyorum ?

Uzatmayın konuyu artık.

Sen zeytinyağı nedir bilir misin?Belki bilmezsin ama biliyorsan, sen aynı onun gibisin işte.

gelmez zaten boşuna kafa yormayın ---bu bayan basket takımı transferi için.

adam evde alem yapmış bide resimlerini çektirmiş bari yaptın kardeşim resim çektirme.Tamam iyi topçu lafım yok ama efendi olsun bu arkadaş kendini futbola versin bu kafayla devam ederse daha çok görürüz böyle resimlerini ve videolarını bu-- arda turan için

kız arkadaşı bu çocuğu saf bulmuş çektirdikleri resimleri medyaya satmış.Resimleri gördüm arda konusunda ne kadar haklı olduğumu anladım.Bi de milli takıma kaptan olsun diyorsunuz o resimlerle mi kaptan olcak bu çocuk----bu Da arda turan için

liverpool zaten sakat olsa bırakmazdı sizin kronik sakat dediğiniz,15 maç oynamaz dediğiniz Emre bu sezon toplam 21 maça çıktı daha ikinci yarının başındayız ayrıca.Ama kewell nerde yok neyi var ayağı mı sakat yoksa bacağı mı??Beni yanlış anlamışsınız ama dediklerimde haklıyım malesef---bu kewell için

müzmin sakat ifadesinin en doğru karşılığı---bu da kewell için.

ikinci yarı 5 maça çıksın kafamı keserim---bu da kewell için

emre transferi sizleri çok yaraladı biliyorum açıkçası bu yaranızın kapanacağını da sanmıyorum arkadaşlar ----bu emre -----oğlu için

Fenerbahçeliyim yoksa bi sakıncası mı var???*Tuncaya bile burun kıvırıyorsunuz Fenerbahçede oynadı diye.Maksat Fenerbahçeli olmasın kim olursa olsun....Ama boşuna heveslenmeyin Emre futbol oynadığı sürece milli takımın kaptanı olacaktır -----buda emrenin milli takım kaptanlığı için.

bence yalan haber ayrıca türk milli takımının en eski futbolcusu şu an emredir.Dolayısıyla kaptanlık hakkı da onundur ---bu da emre şişkosu için

şimdi sen düzeyli tahrik etmeyen yorumlar yapıyorsun öyle mi?

yerler senin düzeyini azizeye bir sana iki bas git buradan.

volkan çengen diye bir abimiz vardı taş gibi fenerliydi bu forumda hep yazı yazardı herkesde severdi biz centilmen taraftarla çapulcıuları ayırt etmesini iyi biliriz.

Hakaret etmeyin beyler ne oluyor ya futbolcu bizim futbolcumuz ne hakaret ediyosunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt