#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Nedense hep belirli kişiler eleştiriliyor. Çok sevmeme rağmen dün yokları oynadı. Ama herkes Arda, Keita ve Nonda'ya sallıyor. Yeri geldiğinde Kewell da eleştirilmeli.

Kewell: "Antrenmanlarda sıkı çalışmıyorlar"

Manisaspor beraberliğin ardından Bursaspor deplasmanında kaybedilen üç puana Harry Kewell isyan etti ve deniz otobüsüyle İstanbul'a dönen kafilede takım arkadaşlarından ayrı oturdu.

Futbolcular özel feribotta doğrudan üst kata çıkarlarken sadece Avustralyalı yıldız ayrı oturdu. Alt katta kardeşi Roth ile kalmayı tercih eden Kewell'ın takım arkadaşlarının saha içinde ortaya koydukları mücadeleyi yetersiz bularak öfkelendiği ifade edildi.

Tecrübeli yıldızın "Antrenmanlarda sıkı çalışmıyorlar. Rijkaard'ın antrenman programı dışında da salonda çalışıp güçlenmeleri lazım. Ben bunları özellikle genç futbolculara anlatmaya çalışıyorum ama antrenman bitiyor, herkes tesisi terkediyor. Bazıları yemeğe bile kalmıyor. Ama ben bu yaşımda özel fizyopterapistimle ekstra idman yapıyorum" dediği öğrenildi.

kewell iyi hoşda mac içinde kayıp adam , sene sonu herkes yoluna gitmeli, koşmayan ,sahada yürüyen adamların artık takımda olmaması gerekir..

kewell iyi hoşda mac içinde kayıp adam , sene sonu herkes yoluna gitmeli, koşmayan ,sahada yürüyen adamların artık takımda olmaması gerekir..

Kewell, Elano, Nonda bunlar Total futbol felsefesine uyan oyuncularmız. Hepsi iyi pasör. Takımda kalmalı.

Kewell ın geldiğinden beri çok iyi oynadığı 3 maç hatırlamıyorum. Sadece bazı maçlarda zekasını aklını kullanarak skora etkisi oluyo, çabuk yorulduğundan saha içinde gizlenerek oynuyo takıma faydası maksimum 30-40 dk...

Kewell ın geldiğinden beri çok iyi oynadığı 3 maç hatırlamıyorum. Sadece bazı maçlarda zekasını aklını kullanarak skora etkisi oluyo, çabuk yorulduğundan saha içinde gizlenerek oynuyo takıma faydası maksimum 30-40 dk...

Hee ondan ondan

Off Kewell gibi hem profosyonel, hem zeki, hem yetenekli adamı buldunuz da beğenmeyin.

Bol Uğur Boral'lı, Santos'lu, Cangele'li günler.

Kewellın gol ve asist yaptığı maçları çıkarın bakalım kaç puanda kalıyoruz

En kilit oyuncumuz bu zor zamanlarda

Vay bea biz ne kadar kötü bir takım mışız arkadaş(!)

Birazcık kötü oldu işler herkez herkeze saymaya başladı Adnan Polat'tan Haldun Üstünel'e Leo'dan Kewell'a

Yazık ya azcık sahip çıkın takıma!

Kewell bu takımın gerek profesyonellik gerek oyun bakımından en iyi oyuncuları arasındadır.

Kewell gerçekten kalıtesi tartışılmaz bir oyuncu , müthişde bir profosyonel

Ama ben sezon sonu yolları ayırıp genç bir oyuncu alınması taraftarıyım İyi araştırılırsa çok kalıteli gençler bulunur mesela Porto Hulk´u Japon liginden getirdi . Artık gençlere yönelmeliyiz

Yaşı ve geçirdiği ağır sakatlıklar nedeniyle gelecek sezon Kewellın performansında ciddi bir düşüş olacağını tahmin ediyorum

Bu benim kendi kişisel görüşüm Şimdi bu görüşü belirttim diye sallamayın bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt