#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Abisi gelmişti, ama ailesi gelmemiş diyorsa Arzu gelmemiştir, yanlış habere benziyor :)

Arada sırada geliyor Yerleşmediler. ( karısı bilindiği üzere dizi oyuncusu Sheree Murphy kariyerini bırakıp gelmez .)Hatta bir röportajında kondisyonerinin ev arkadası olduğunu dile getirmişti. Belki Atilla ile sizin çevirdiğiniz olabilir.

Takımdaki genç oyunculara nasıl profesyonel olunacağını gayet iyi bir şekilde gösterebilecek bir oyuncu.Son maçlarda varlığının herkes farkında.İlerlemiş yaşına ve Liverpool'da yaşadığı talihsiz döneme rağmen gs'de yeniden doğdu. Şeker gibi bir insan olmasının yanı sıra efendi ve mütevazi kişiliği ile de taraftarları büyüledi.Bu arada sadece GS taraftarını değil diğer takımları destekleyen birçok insan tanıyorum Kewell'a hayran olan.

Kısacası, sezon başı sürekli yedek klübesinde oturmasına rağmen umudunu yitirmeyip, son maçlarda bahşedilen ilk 11'deki görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor kendisi.Umuyorum takımda kalır ve jübileyi Gs'de yapar.

Sana ne söylesek az..Ne kadar övsek de az..Seni anlatmak mümkünmü?

Bugün biraz vasat gibi göründün.Bunda sana yapılan özel markajın ve arkandan desteklemeyen formsuz Hakan Balta'nın etkisi çok büyük..

Hiç problem değil..1 maç ile kral olmadın ki,bir maçla hiç olasın?

Seni Seviyoruz Kewell...Bizi Hiç Bırakma...

Frank cikarmasaydi Kewelli kirmiziyi görürdü belki, hakeme cok dayilanmaya baslamisti .

Bide bu kizarken acayip cool görünüyor el kol hareketleri mimikleri falan :D

Kewell baska be....

Kewell dun fazla yoktu, ama sahada olmasi yetiyor:D

Bugün isteksizdi keşke Keita ile başlasaydı döktürürdük.

Yalnız takımda ciddi bir disiplin sorunu var Kewell'ından Arda'sına herkes hakeme sürekli itiraz ediyor haklı olabilirler ama boşu boşuna kart almak ileri ki maçlar için sıkıntı verici bir durum oluşturabilir.

Yalnız takımda ciddi bir disiplin sorunu var Kewell'ından Arda'sına herkes hakeme sürekli itiraz ediyor haklı olabilirler ama boşu boşuna kart almak ileri ki maçlar için sıkıntı verici bir durum oluşturabilir.

Sinan, sen ismini degistirsene.

Ikimizde ayni dusunuyoruz, benim yorum yapmama bile sira gelmiyor hep benim yazacagimi sen yaziyorsun. Hayret birsey yaa.

Insanlar ikiz yaratilir derler, ikiz akilli'da mi oluyomus:D

Sen bu takıma fazlasın Kewell

yerinde olsam çeker giderim

isteksiz arzusuz kabiliyetsiz adamlarla oynama senin yerin buralar değil

Çok rahat pozisyonlar harcadın be adamım!

Farkı yaratan oyuncu o oldu ama farkın olmasını engelleyecek olan da Kewell'dı!

Çok gol kaçırdı.

Geçen sene Kewell'ın gol attığı hiçbir maçı kaybetmiyorduk. Bu sene dengeler değişiyor gibi :)

Kewell'ın gol kaçırması önemli değil, halen oyuna çok müdahele ediyor. Haftalardır beğenmediğimiz H.Balta'nın düşüş sebebi bana göre kewelldir. Oynamadığı ilk maçta iddiamı ispat edeceğim.

Ömür boyu sözleşme yapılsın bu adamla. Ne kadar kötülerseniz kötüleyin. Adam kaptan gibi takıma sahip çıkıyor ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt