#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Şu Ali'yi atmasaydınız benim konuşçaklarım vardı...:ka10::42:

belik ben biraz eleştrinin dozunu kaçırdım ama kusura bakmayın burda 4-5 arkadaş resmen hakaret ediyorlar ama kimsenin sesi çıkmıyor benim itirazım buna tarafsız davranılmamasına.Bu ersin denen çocuk hala niye ceza almadı arkadaş bana bunu açıklayın önce

Sanırım buraya üye olan kuşlar farkında değil ancak burası GSCimbom.com... yani biz tarafız arkadaşlarım.... Biz GALATASARAY taraftarıyız... :wave:

Cidden çok arıyor gözlerim onu sahada neredeysen dönüver Kewell özledik seni!

Sana Bordoeox maçlarında çok ihtiyacımız var.Yetiş Kewell.

Fm'de görmekle yetinemiyorum dön artık :D

Yetti artık bekle bekle nereye kadar.Beklemekten koltuğa yapıştım.

Fransada ki bordo maçına hazır olamaz sanırım. Ali Samiyendeki bordo maçına yetişsin yeter. Zaten Fransada daha dirençli bir orta sahayla oynamamız gerek adamların baskısını kırmak için. Nasılsa evimizde evire çevire yeneriz birde Kewell gol atarsa iyi bir meraba yapar bize:)

Valla arkadaşlar bana kewell müzmin sakattı,sizin yapacağınız transfer bu kadar tarzı alay ediyorlar,Artık dön kewell :(

Valla arkadaşlar bana kewell müzmin sakattı,sizin yapacağınız transfer bu kadar tarzı alay ediyorlar,Artık dön kewell :(

Onu diyen fenerliyse kendi tosununa baksın..:D

Beşiktaşlıysa ki onların yapacağı transferlre lafımız yok.. :m05:

Kewell fıtık ameliyatı oldu müzmin sakatlıkla alakası yok sezon başı ayhanda oldu 3 ay gelmemişti..Neyse Emir'in dediği gibi

Sen çaktıkça topu ağlara kaçmaya başladılar dağlara.. :m26:

Onu diyen fenerliyse kendi tosununa baksın..:D

Beşiktaşlıysa ki onların yapacağı transferlre lafımız yok.. :m05:

Kewell fıtık ameliyatı oldu müzmin sakatlıkla alakası yok sezon başı ayhanda oldu 3 ay gelmemişti..Neyse Emir'in dediği gibi

Sen çaktıkça topu ağlara kaçmaya başladılar dağlara.. :m26:

Fenerli,,Gerçi onların dediğini önemsediğimden değilde,özledik valla :D

Kewell'ın sakatlıgı falan nüksetmedi veya sakatlanıp sahalardan uzak kalmadı. Ameliyat olması gerekiyordu oda fazla maç takımdan ayrı kalmasın diye devre arası öncesini belirledi ameliyat için. Umarım en kısa sürede döner.

Tam olarak kaç hafta var gelmesime ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt