#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Şu haber dikkatimi çekti..Kewell her an takım ile çalışabilir..

Florya'da kimsenin durumu belli değil!

Dün yapılan çalışmaya katılamayan Meira ve Barış'ın yanı sıra, fizyoterapistler eşliğinde çalışan Baros, Nonda, Lincoln, Kewell, Aydın ve Sabri'nin durumlarının bugün yapılacak son çalışmanın ardından belli olacağı bildirildi. Ayrıca, geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle dün dinlendirilen Arda'nın durumu da henüz netlik kazanmadı.

AA

Fıtık, müzmin bir sakatlık mı oluyor ? ...

Ayrıca sakatlık mı oluyor ?

Fransada ki bordo maçına hazır olamaz sanırım. Ali Samiyendeki bordo maçına yetişsin yeter. Zaten Fransada daha dirençli bir orta sahayla oynamamız gerek adamların baskısını kırmak için. Nasılsa evimizde evire çevire yeneriz birde Kewell gol atarsa iyi bir meraba yapar bize:)

Aynen o maça özel hazırlansın o maçta büyük ihtimal Sami Yende olacağım onu görmezsem çok üzülürüm!

Kewella muzmin sakat diyenlere sesleniyorum.Artik size gulecek herhangi bir organim kalmadi.Adam geldiginden kac mac oynadi,kac dakika sahada kaldi,kac gol atti,kac sutu var bunlari arastirmiyorlar ameliyat olunca adam zaten sakatti diye yorum yapiyorlar.Insanda biraz mantik olur.Fitiktan ameliyat olan adam muzmin sakatmi olur.En gec 2 hafatya kadar donecek sahalara kapaklari takmayada devam edecek herkese.

2 haftaya döner Kewell.Müzmin sakat dedikleri tekrar kapak takmaya başlar.

Bir futbolcunun hiç sakatlığı olamaz mı? Adam ilk yarı müthiş performans gösterdi çok az bir sakatlığı oldu ki her futbolcunun olur.

Çok iyi bir zamanda ameliyat oldu.Sahalara dönüp yine bizi coşturacağına inanıyorum.

VAZGEÇİLMEZ KEWELL!..

Sarı-kırmızılı takımın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell’ın milli takımdaki hocası Pim Verbeek, 30 yaşındaki oyuncunun kendisi için ne kadar önemli olduğunu goal.com adlı internet sitesine verdiği röportajda bir kez daha vurguladı.

MİLLİYET'in haberine göre, Takımdaki bütün oyuncular gibi Kewell’ın da büyük bir isim, gerçek bir futbolcu olduğunu söyleyen Hollandalı teknik adam, tüm takım arkadaşları gibi Kewell’ın da sadece futbol oynamayı düşündüğünü ve hocası olarak kendisinden başka bir yaklaşım beklemediğini belirtti.

“Kewell’a topa nasıl dokunacaksın, hangi sistemde oynayacağız gibi şeyler söylememe gerek yok. Çünkü son derece tecrübeli bir oyuncu ve benim işimin en iyi kadroyu sahaya sürmek ve gerekli taktikleri belirlemek olduğunu biliyor” şeklindeki ifadeleriyle Kewell’ın profesyonelliğini öven Verbeek, Galatasaraylı oyuncu gibi dünyanın en büyük liglerinde top koşturmuş ve kendine güveni olan futbolculardan kurulu olan bir ekibin başında olduğunu vurguladı.

Vazgeçilir mi be cidden sevgilimden ayrılmışcasına üzülüyorum Kewell'sız her maça dön artık!

Bugün Nonda'nın golünden sonra gösterdiler Kewell'ı golün tekrarını Tv'den izleyip alkışlıyordu tribünde,öyle görünce nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam..iyileşmiş,iyileşmiş yine bomba gibi dönecek...Sonra bir de hakan şükür'ü gösterdiler dört köşe oldum... :m26:

Kewell tribündeydi.Bi adam her haliyle sempatik olamaz ya.Olursa anca adı Harry Kewell olur.:D

Takımımızda Kayserispor maçı öncesinde ısınırken sakatlanan Hakan Balta ve sol ayak bileğinde ciddi problem olan Mehmet Topal, A Milli Takım aday kadrosundan çıkartıldı. İki oyuncunun da Antalyaspor deplasmanında forma giymesi şüpheli. Kayseri maçında başı yarılan Baros'a mücadeleden sonra soyunma odasında 5 dikiş atılırken, Emre Aşık ve Mehmet Güven de aldıkları darbeler nedeniyle dün Florya'da tedavi oldular. Hazırlıklarını takımdan ayrı sürdüren Kewell'ın, 18 Şubat'taki Bordeaux maçına yetişme ihtimalinin olduğu ancak Avustralyalı yıldızın 45 dakikalık kondisyona sahip olduğu öğrenildi.

Sabah

45 dakika da yeter ya sakatlanmasın da

Harry Kewell'ın tek devre oynaması bile Bordo'nun yusuf yusuf olması için yeterli...

Yusuf yusuf dedinizde gecen kahvede kagit oynarken arkadasa yusuf yusufmu etti dedim masadaki amcanin adinin yusuf oldugunu unuttum bi an cok kötü oldu ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt