#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kewell bence yine iyi idi.

Golunu atti, kacirdi da. Kim kacirmadi ki?

O pozisyonlarin yarisini atsaydik mac 6-1 biterdi.

Ben çok beğendim. Sahada ondan başka gol atıcak adam yok neredeyse. Atarsa Kewell atar diyorsun. Ki yine attı golünü. Ama kader bir cilvesi olsa gerek Manisa maçı da İbb maçı da 1-1 bitti.

Etkisiz derken Galatasaray'ın tek golünü atması nimetten sayılmıyor mu Okan'ım? Hadi golü geçtim, o kadar çok pozisyon buldu ve pozisyon yarattı ki bunları inkar etmek ayıptır, yazıktır, günahtır.

İsteksiz? Yapma etme yahu, belki de sahadaki en mücadeleci adamdı. O kadar söylüyorum.

Ben çok beğendim. Sahada ondan başka gol atıcak adam yok neredeyse. Atarsa Kewell atar diyorsun. Ki yine attı golünü. Ama yaşlı ya, hasta ya, ondandır bu antipati.

Müdür o postum Pana maçından sonraydı sinirlenme hemen :D:p

Kewell ilk yarı çok etkiliydi, pozisyonlar yarattı, mücadele etti. İkinci yarı biraz düştü ama golünüde attı. Baros yokken Kewell mutlaka oynamalı. Daha öncede söyledim bunu. Kewell olmasaydı dün gol atamayabilirdik. Çünkü pozisyon zekası çok yüksek bir oyuncu. Nerede durması gerektiğini biliyor ve her maç golünü atarak takımını sırtlıyor.

Misal Kewell'ı kesip Keita'yı koyarsın 11'e. Galatasaray gol yollarında gerçekten sıkıntı çeker. Pozisyona yine girer ama Keita'da da malesef pozisyon zekası üst düzey bir oyuncu değil. Nonda'da durağan olunca işler böyle oluyor malesef...

Baros düzelirse o zaman Kewell'ı kulübeye çekebilir Rijkaard.

Kewell ilk yarı çok etkiliydi, pozisyonlar yarattı, mücadele etti. İkinci yarı biraz düştü ama golünüde attı. Baros yokken Kewell mutlaka oynamalı. Daha öncede söyledim bunu. Kewell olmasaydı dün gol atamayabilirdik. Çünkü pozisyon zekası çok yüksek bir oyuncu. Nerede durması gerektiğini biliyor ve her maç golünü atarak takımını sırtlıyor.

Misal Kewell'ı kesip Keita'yı koyarsın 11'e. Galatasaray gol yollarında gerçekten sıkıntı çeker. Pozisyona yine girer ama Keita'da da malesef pozisyon zekası üst düzey bir oyuncu değil. Nonda'da durağan olunca işler böyle oluyor malesef...

Baros düzelirse o zaman Kewell'ı kulübeye çekebilir Rijkaard.

En azından rakip kesinlikle 10 kişi kalırdı Keita'yı faulsüz durdurmanın yolu yok,zaten İ.B.B ile oynuyorsun takım komple savaşıyor çıkar Barış'ı al Keita'yı öyle başla maça ne kaybedersin ha berabere ha mağlubiyet!

En azından rakip kesinlikle 10 kişi kalırdı Keita'yı faulsüz durdurmanın yolu yok,zaten İ.B.B ile oynuyorsun takım komple savaşıyor çıkar Barış'ı al Keita'yı öyle başla maça ne kaybedersin ha berabere ha mağlubiyet!

Keita'yı şuan ancak forvette oynatabilir Rijkaard. Ya da Keita sağda, Arda veya Kewell forvette. Bu durumda yapabilecek başka birşey yok malesef. Baros'un alternatifsizliği Rijkaard'ı çaresiz bırakıyor.

Keita'yı şuan ancak forvette oynatabilir Rijkaard. Ya da Keita sağda, Arda veya Kewell forvette. Bu durumda yapabilecek başka birşey yok malesef. Baros'un alternatifsizliği Rijkaard'ı çaresiz bırakıyor.

Bence Rijkaard kendini alternatifsiz bırakmamak için Keita'yı oturtuyor

Messi'yi oturt orada bak bakayım ne oluyor.Takımın en kuvvetli,en seri,en kıvrak oyuncusunu yedek bırakmak bir nevi silahı alıp kafana dayayıp tetiğe basmaktır.

Bence Rijkaard kendini alternatifsiz bırakmamak için Keita'yı oturtuyor

Messi'yi oturt orada bak bakayım ne oluyor.Takımın en kuvvetli,en seri,en kıvrak oyuncusunu yedek bırakmak bir nevi silahı alıp kafana dayayıp tetiğe basmaktır.

İnter maçında Messi, Ibra kenardaydı. Ama Barca yine oyunu domine etti, müthiş ataklar yaptı. Futbolundan gram zevk eksilmedi. Bence artık bazı şeyleri sorgulamamalıyız. Rijkaard'da biliyordur Keita'nın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu.

Bu takımın en önemli oyuncusu Arda´dır sonra Keıta ,sonra Sarp sonra Baros

Kewell onlardan sonra gelir bana göre

Ama Messi'nin hafif sakatlığı vardı ve El Clasico vardı o hafta sonu,biz hafta içi kiminle oynayacağız Şl maçımız varda biz mi bilmiyoruz.

Zamanında Messi'de yedek oturdu Ronaldinho'da Eto'oda rahat o yönden Sinan.

Hiç Messi'nin 4 maç yedek oluşuna tanık oldun mu? Müdür anlatmak istediğim elbette Keita yedek oturabilir,formsuzsa,isteksizse,bitikse,ama en diri adamlarımızdan biri ve bu kadar kaliteli olduğunu herkes biliyorken aklım almıyor ya,Fr teknik olarak desin ki böyle böyle bu sebeplerden dolayı oynatmıyorum,çıkmış yok efendim Pana maçında 11 oyuncu çok iyi oynadı oynamayı hakettiler bu nasıl bir mantık çözemedim,futbolculara kızıyoruz ama Fr'de bu aralar formsuz aklı eşi ve yeni doğan çocuğunda sanırım...

Fiziksel olarak herzamankinden diri gözüktü bu son maçta.

Kewell'i forvet oynatabilir gerci bu aralarda, Baros yokken. Nonda'da sonradan girince daha iyi isler yapiyor.

--------Kewell

Arda - Elano - Keita

Kazanmak için gerekli olan hücum hattı...

------------S.Nonda---------------

---Kewell------------------Keita------

----------Arda--------Elano----------

---------------M.Sarp-----------------

Bu kadroyla çıksaydı eğer Fr ciddi diyorum ilk yarı en az 2-0 olmuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt