#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kewell'in bitirici golcü olduğunu kanıtlaması için daha ne kadar gol atması gerek, hem de bir orta saha oyuncusu olarak. Nonda, monda artık geride kaldı. Koy Kewell'i forvete sıralasın golleri. Orta sahayada topu tutan Arda, Sabri, Ayhan, Barış gibi takım oyunu oynayan isimler gelsin önümüzde hiçbir rakip duramaz. Elano gibi yıldızlarla kaybedecek vaktimiz yok artık, zirvede rakipler çoğaldı yeni sistem ve oyuncular denemektense geçen yılın birbirine aşina futbolcuları ile puan üstüne puanlar toplamalıyız. Bu sene bari CL'yi kaçırmayalım!

Gözünü seveyim sinan görmüyormusun Nondanın son maçlardaki halini

topu kaldırmaktan aciz gerçi 3 senedir böyleydi ya nyse konumuz kewell

Hacı görüyorumda günah keçisi niye Nonda onu anlamıyorum,elde bu var,atarsa seviniyoruz,atamazsa attıklarıyla avunuyoruz yapacak birşey var mı yok,eleştirmeninde manası yok...

Ibbye golü attikdan sonra stad dji abuk zubuk bir parca caldi :mad: sacmalamasin dj.

Kewellin gollerinden sonra Daddy Cool duymak istiyorum ben !

Kewell G.Saray'da olmaktan mutlu

11 Aralık 2009 Cuma 13:43

Sezon sonu Galatasaray'la yolları ayıracağı ileri sürülen Harry Kewell'dan sarı-kırmızılı taraftarları rahatlatacak açıkalamalar...

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, İstanbul'un mükemmel bir şehir olduğunu belirterek Galatasaray'ın bir futbolcusu olduğu için de çok memnun olduğunu söyledi.

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde iddialar çıkan Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, yaptığı bir açıklamayla İstanbul ve Galatasaray hakkında övgü dolu sözler sarf ederek, Sarı-kırmızılı taraftarların içini rahatlatacak açıklamalarda bulundu.

31 yaşındaki Kewell, İstanbul'da çok eğlendiğini ve Galatasaray'da oynadığı için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "İstanbul harika bir yaşam tarzı olan mükemmel bir şehir. Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Açıkçası benim ikinci sezonum ama her geçen gün daha eğlenceli oluyor" dedi.

australia2018-2022 adlı internet sitesinin sorularını yanıtlayan 'Oz Büyücüsü' lakaplı yıldız futbolcu 2008 yılı Temmuz'unda geldiği İngiliz şehri Liverpool'la İstanbul'u da karşılaştırarak, "İkisini karşılaştırmak çok zor. Çünkü ikisinin de kendine has özellikleri var. Ben her ikisinde de yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. İstanbul'a gelmeden önce burasıyla ilgili çok az şey biliyordum ancak geldikten sonra çok fazla sürprizle karşılaştım ve bu beni memnun etti" diye konuştu.

Kewell, Galatasaray olarak sezona büyük hedeflerle başladıklarını ancak Avrupa macerasının uzun bir yol olduğunu ve çok çalışmak zorunda olduklarını da vurgulayarak, "Yola iyi bir başlangıç yaptık ancak bir sezonda çok maç var ve önümüzdeki yıl Dünya Kupası var. Bu nedenle hep en üst seviyemizde kalmalı ve hep hazır olmalıyız" dedi.

Kaynak:İnternetspor

Helal adamım.Ulan bu adamda zavallı gene korneri verilmedi.:D

Bugün çok başarılıydı bravo Harry artık forvette oynar umarım,Nonda'nın bu halinden sonra!

bu kewell hasta degilmiydi sakatlık sorunu yokmuydu ne veriyorlar buna dopingmi veriyorlar herif 90+da depar bindiriyor 3 golde de katkısı var.bu kewell bu fizik gücü varsa ingiltereden gelmezdi.var bu işde bir pislik ya dur bakalım.

Çıldırın çıldırın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt