#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Korner pozisyonunda Yalçın öyle bir vurdu ki Kewell'a döner kafa atar dedim ama adam sinirini çok iyi kontrol ediyor gerçekten çok profesyonel,yani o durumda kim olursa olsun bir tepki gösterirdi,adam öfkesini top kontrol eder gibi ediyor,bir kez daha adamlığını görmüş olduk!

Adam doğarken futbol zekasını edinmiş zaten. Böyle ince zeka, çabuk düşünebilme özelliği, sıfır ego. İnanılmaz bir futbolcu.

Açıklamalarını izliyorum korner pozisyonunda gene hakeme bişey demedi bi an karar vermeleri gerek baskı var felan dedi benim hatam dedi sarı kart yedim dedi.

Muhteşem açıklamaları var gerçekten. Oynadığım futboldan keyif alıyorum, burada olmaktan mutluyum dedi, sene sonu göreceğiz dedi sözleşme uzatmayla ilgili felan.

Muhteşemsin KEWELL !!!!!

İnşALLAH 2 sene daha sözleşme imzalar.Sen bu takımın en güzel parçalarından birisisin be Kewell

beyin.jpg

Benim için Hagi nasıl ki Türk yabancı gelmiş geçmiş herkesin üstündedir. Ardından Kral ardındanda bu adam gelir. Hem de daha 2 senede. Duruşu yeter sahada duruşu.

Röportajından gitmeyeceği kanısına vardım.İnşallah gitmez.

SON KANGURU! Gitmek istemediğini açık açık beyan etti... Derhal sözleşme yenilensin yahu...

32 yaşında ama 21 yaşındaki Aydın´dan çok daha istekli

Helal olsun

Adam konuşmasında açık açık ben gitmek istemiyorum dedi bundan sonra Kewell kalmazsa yönetimin ayıbı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt