#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

O çayı döktüğün arkadaş sevindimi acaba gole :D

Aynen böyle yanıyom lannnn,bende kanka bende ciğerim yanıyor lannnn golle bak dedim :D Cidden onun feryatlarını duymadım 15 saniye kendime gelip yerime oturduğumda çocuk acılar içindeydi ne yazık ki biraz acıdı ama golün tekrarında daha bir sevindi :D

Aynen böyle yanıyom lannnn,bende kanka bende ciğerim yanıyor lannnn golle bak dedim :D Cidden onun feryatlarını duymadım 15 saniye kendime gelip yerime oturduğumda çocuk acılar içindeydi ne yazık ki biraz acıdı ama golün tekrarında daha bir sevindi :D

O acıyı bilirim.Annem 3-4 sene önce yaz günü bacağıma pişmiş haşlanmış yumurta döktü.Bacak ta çıplak şort giyiyorum ya,,anam anam anam!Arkama motor takmışlar gibi zıplayıp bağırdım yani.

Renktaş, o maçı hatırlıyomda ben golü tam göremedim sonra tekrarını izledim tekrar tekrar defalarca :D maçı arkadaşta seyrediyordum maç 1-1di ben dedim ikinci yarıda atarız ilk yarı böyle biter inşallah falan derken spiker Kewelllllll diye bir inledi sonra biz bi sevindik bütün mahalle inledi :D

Renktaş, o maçı hatırlıyomda ben golü tam göremedim sonra tekrarını izledim tekrar tekrar defalarca :D maçı arkadaşta seyrediyordum maç 1-1di ben dedim ikinci yarıda atarız ilk yarı böyle biter inşallah falan derken spiker Kewelllllll diye bir inledi sonra biz bi sevindik bütün mahalle inledi :D

Ben evde tribünle beraber kasap havası çekiyordum,sonra çıldırdım sevinçten.

watch

Müthiş goldü be.

Sevinirken arkamdaki adama kafa attığımı hatırlıyorum. Tehlikeli oluyor bu gibi gollerde kahvehane. Kontrolsüz sevinç kusura bakma 'dayı'.

Kewell dün korner'in orda arkadan dizi yiyince nasıl sinirlendi ? :D Zor tuttu bir tane geçirmemek için... Bayılıyorum, bu takımın en iyi oyuncusu Kewell...

Yalnız dikkatimi birşey çekti.Kewell, Nonda gibi sabit beklemiyor.Sırtı dönük top alırken boşa kaçıyor.Hakan ve Servet'e birkaç kere çok güzel dikine oynattı.Demek ki oyun kuramamada tüm sorun stoperlerin yeteneksizliği değil.

Artık akıllanmıştır. Topu korner direklerinin orada saklamaz :)

Çok yoruldu zaten.Dinlensin 1 hafta.

Açık konuşmak gerekirse ligde bu sezon 5 hafta tel tel döküldükten sonra miladının dolduğunu düşünmüştüm . İlk kez yanıldığım için mutluyum

Böyle klas , kalıteli ,karakterli bir yıldızı izlemek büyük keyif gerçekten

Umarım kalırsın Seni çok sevdik

Gençler maçında cezalı:(

Ne yalan söyleyeyim bir bakıma iyi oldu. Üstüste bu kadar oynayıp, bu kadar ikili mücadelede yıpranması her an sakatlanabilir diye korku yaratmıştı bende. Bu hafta dinlenir.

He oyuna girecek ismin Nonda olduğunu düşündükçe korkmuyor değilim tabi.:)

Açık konuşmak gerekirse ligde 5 hafta tel tel döküldükten sonra miladının dolduğunu düşünmüştüm . İlk kez yanıldığım için mutluyum

Böyle klas , kalıteli ,karakterli bir yıldızı izlemek büyük keyif gerçekten

Umarım kalırsın Seni çok sevdik

5 maç üst üste yine kötü oynarsa aynı şeyleri söyleyecekmisin? :)

Ne yalan söyleyeyim bir bakıma iyi oldu. Üstüste bu kadar oynayıp, bu kadar ikili mücadelede yıpranması her an sakatlanabilir diye korku yaratmıştı bende. Bu hafta dinlenir.

He oyuna girecek ismin Nonda olduğunu düşündükçe korkmuyor değilim tabi.:)

Aslında Gençler maçında ona cok ihtiyacımız vardı cezalı olması cok kötü oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt