#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Açık konuşmak gerekirse ligde bu sezon 5 hafta tel tel döküldükten sonra miladının dolduğunu düşünmüştüm . İlk kez yanıldığım için mutluyum

Böyle klas , kalıteli ,karakterli bir yıldızı izlemek büyük keyif gerçekten

Umarım kalırsın Seni çok sevdik

Arkadaşlar Nonda kötü oynuyor son maçlarda kabul ama niye Nonda´nın bittiğini bir Kasımpaşa , 2 Dinamo Bükreş , Netanya , Ankara , Antep vs maçından sonra söyleyemediniz

Şimdi mi anladınız ?

Asıl skor taraftarlığı budur işte

Okan Damgacı ne oluyor ?

Bknz: Hüseyin Göçek noluyor ?

:evilsmile:

Skor taraftarı seni :p

2´si farklı şeyler

İdrak edemiyorsan sorun bende değil

Kewell uzun bir süre kötü oynamıştır 1 aydan fazla Nonda 3 maçtır böyle sadece bu sezon

Neyi farklı :) Kewell kötü oynadığı zaman asan, iyi oynadığı zaman yücelten sensin. Aynı şeyi Nonda'ya yapanlara da skor taraftarı diyorsun.

Forvette Nonda dan daha iyi oynuyor. Baros iyileşene kadar forvette oynayabilir.

Varmı daha alıntı yapacak olan :)

Onu bunu bilmiyorum, Nondanin yerine forvet de oynamayi devam ettsin diyorum.

Dün 2-3 kafa vurusu yapti. Bir topu direkten döndü. Bir gol atti. Saga gecti pas istedi, sol gecti pas istedi. Son vuruslari mukemmele yakin.

Ve en önemlisi de kendisi dün forvet de oynamaktan cok keyf aldigini ve asil cikisini leedste, Milli takimda falan forvet de oynarken yakaladigini söyledi...

Öyle ise, ayaginda topu bile tutamayan Nondanin yerine Kewell oynamali diye düsünüyorum. Baros gelene kadar.

Edit: Caner, Sedat ve Rijkaard dün en cok Kewelli begendiklerini söylediler.

Onu bunu bilmiyorum, Nondanin yerine forvet de oynamayi devam ettsin diyorum.

Dün 2-3 kafa vurusu yapti. Bir topu direkten döndü. Bir gol atti. Saga gecti pas istedi, sol gecti pas istedi. Son vuruslari mukemmele yakin.

Ve en önemlisi de kendisi dün forvet de oynamaktan cok keyf aldigini ve asil cikisini leedste, Milli takimda falan forvet de oynarken yakaladigini söyledi...

Öyle ise, ayaginda topu bile tutamayan Nondanin yerine Kewell oynamali diye düsünüyorum. Baros gelene kadar.

Edit: Caner, Sedat ve Rijkaard dün en cok Kewelli begendiklerini söylediler.

Bence de Baros dönene kadar Kewell'ı forvette oynatmak gerekiyor. Kanatlarda Arda ve Keita, oyun kurucu mevkisinde Elano ile bu takımın hücum gücü maksimum seviyede olur.

Yönetimin sözleşmesini uzatması lazım Kewell'ın bence ya bir daha böyle futbolcu bulmamız zor olur..

Kewell'i forvet oynatmalıyız,Baros dönene kadr,çünkü adamda ki gol vuruş ustalığı ne Baros'ta var ne de Nonda'da.Dün attığı golü Baros atamazdı,Nonda da ya auta atardı,ya da rakibe ıskalardı topu.

Kewell Baros dönene kadar değil bence Nonda biraz dah form tutana kadar forvet oynamalı.Forvette tabi ki iyi oynuyor ama Nonda varsa sola geçebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt