#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Bu sene şu şampiyonlar Ligi olsun orada izlemek ayrı bir keyif elimiz de ne yıldızlar var böyle bir ligte ilk 2 ye giremedik.Haldun Üstünel 30 dk da bu iş halledilir dedi taraftar dünden razı hala neyi bekliyorlar anlamış değilim

Aslında kendimizi kandırıp yine olaya duygusal bakıyoruz.Kewell eski Kewell değil.Temposunu yitirdiği için.Çok iyi oyuncu ve düzgün karakterli olduğudan halen ayakta.

n222332189448_705.jpg

Kewell la hagiyi karşılaştırmak çok saçma arkadaşlar.. Ne hagiyi çok gözümüzde büyütüp yaptıklarını olağanüstü diye değerlendirmeliyiz.. Ne de kewell'ı 2 yılda yaptıklarıyla hagiye eşdeğer tutabiliriz.. Bu yüzden kewell sayfasında sadece onunla ilgili yorumlar yazarsak daha iyi olur bence...

Kewell la hagiyi karşılaştırmak çok saçma arkadaşlar.. Ne hagiyi çok gözümüzde büyütüp yaptıklarını olağanüstü diye değerlendirmeliyiz.. Ne de kewell'ı 2 yılda yaptıklarıyla hagiye eşdeğer tutabiliriz.. Bu yüzden kewell sayfasında sadece onunla ilgili yorumlar yazarsak daha iyi olur bence...

Kewell'in bu sağlık problemleri olmasa ve o haliyle bize gelseydi çok çok daha katkı yapar ve belki de Hagi ile bile kıyaslanabilirdi, fakat şu haliyle bildiğimiz gibi sağlık problemleri var, eski kıvraklığında da değil hızıda aynı şekilde. Ama helal olsun muhteşem oynuyor gene gerçekten. Sene başı neler deniyordu öyle ya ? Adam geçene kadar yıllar geçiyor, yaşlandı vs.vs. :D

gol kaçırdığı vakit nonda'ya yamyam, baroş'a çingene diyebilecek kadar seviyesiz olan kıraathane ahalisinin* bile hata yaptığında veya gol atamadığında bir kelime bile edemedikleri büyücüdür. kahvenin en ağzı bozuk bıyıklı, tespihli ve de kunduralı üyesine "lan ben senin ayağını...kim ulan o..." diye hararetli bir kalaylama girişinden sonra "kewell'mış abi" yanıtını aldığı vakit "höö" dedirtip oturtan futbolcumuzdur. genç kızından delikanlısına, kıraathane hödüğüne kadar herkesi kendisine hayran bırakır.

Galatasaray sözlükte biri girmis bunu. altina imza atilir. daha Kewell'a birak küfürü. kötü laf edeni duymadim.

gol kaçırdığı vakit nonda'ya yamyam, baroş'a çingene diyebilecek kadar seviyesiz olan kıraathane ahalisinin* bile hata yaptığında veya gol atamadığında bir kelime bile edemedikleri büyücüdür. kahvenin en ağzı bozuk bıyıklı, tespihli ve de kunduralı üyesine "lan ben senin ayağını...kim ulan o..." diye hararetli bir kalaylama girişinden sonra "kewell'mış abi" yanıtını aldığı vakit "höö" dedirtip oturtan futbolcumuzdur. genç kızından delikanlısına, kıraathane hödüğüne kadar herkesi kendisine hayran bırakır.

Galatasaray sözlükte biri girmis bunu. altina imza atilir. daha Kewell'a birak küfürü. kötü laf edeni duymadim.

:2_thumbs_up_-_anima

Golden sonra bize bakıp gülüş atmanı sevdik! Üstündeki parçalıyla özdeşleşmeni sevdik!

15366215829416964120944.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt