#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

410060660.jpg

Sami Yen'de atarsın Harry!

Karşı karşıya pozisyonda golü kaçıran Kewell maç sonrası üzgündü. Başkan Adnan Polat uzun bir aradan sonra dönen oyuncusunu “Canını sıkma, İstanbul'da atarsın” diye teselli etti.

G.Saray'da maç sonrası Kewell dışında herkes skordan memnundu. Avustralyalı futbolcu hala 17. dakikada karşı karşıya pozisyonda kaçırdığı gole yanıyordu. Takım otele dönerken, Başkan Adnan Polat üzgün gördüğü futbolcusunun yanına gitti ve onu “Uzun zamandır oynamıyordun. Buna rağmen çok iyi bir futbol sergiledin. O pozisyonda sen iyi vuruş yaptın ama kaleci biraz da şansıyla topu çıkardı. Kendini bu kadar üzme, golünü İstanbul'da atarsın o golle de turu geçeriz” diye teselli etti. Takımının aldığı skordan memnun kalan Polat oyuncularını tek tek tebrik etti.

Dünya yıldızı olduğu her halinden hareketinden belli sahadaki duruşu yetiyor..

Senin bu takımda olman yeter Kewell.Atarsın ikinci maç.

Sahada ki 22 oyuncu arasından öyle çabuk farkediliyor ki haraketleri,tavırları,stili,futbolu herşeyiyle çok etkileyici bir insan!

BAzen harry kewell'ın bizim takımda olduğuna inanamıyorum..Liverpooll'da oynarken hayranlıkla izlerdim kendisini..Dünya'nın en iyi kanat oyuncuları arasında gösteriliyordu..Ama şanssız sakatlıklardan ve hastalıklardan bir türlü kurtulamadı..Ama artık yeni bir sayfa açtı ve bundan sonrada çok başarılı olacağını düşünüyorum..Dediğim gibi bazen bizim takımda olduğuna bile inanamıyorum..Geri dönüşü hemen nasıl fark getirdi takıma..Okadar maç eksikliğine rağmen zeka dolu mükemmel bir profesyonel ..Umarım uzun seneler Galatasaray'da kalırsın harry..

Kalecinin şansı vardı o pozisyonda vuruşu iyiydi, İstanbul'da atar artık :).

BAzen harry kewell'ın bizim takımda olduğuna inanamıyorum..Liverpooll'da oynarken hayranlıkla izlerdim kendisini..Dünya'nın en iyi kanat oyuncuları arasında gösteriliyordu..Ama şanssız sakatlıklardan ve hastalıklardan bir türlü kurtulamadı..Ama artık yeni bir sayfa açtı ve bundan sonrada çok başarılı olacağını düşünüyorum..Dediğim gibi bazen bizim takımda olduğuna bile inanamıyorum..Geri dönüşü hemen nasıl fark getirdi takıma..Okadar maç eksikliğine rağmen zeka dolu mükemmel bir profesyonel ..Umarım uzun seneler Galatasaray'da kalırsın harry..

Aynı şeyleri düşünüyoruz neredeyse hepimiz kalitesine hayranız zaten,bir bakıyorsunuz rakip kalede golle burun buruna,bir bakıyorsunuz topun aut'a çıkması için kendi kalesinin etraflarında oyunu rahatlatmaya çalışır bambaşka bir adam Kewell... :016:

Kader ikisinide Galatasaray'da buluşturdu performansına gelince maç eksiği var o yüzden eleştirmemek lazım ama çok daha iyi bir Kewell izlemek istiyoruz Bordeaux maçında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt