#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Eğer para için imza atmıyorsa Neill gelirse bizi soyar , bunlar.Şahsen Avusturalyalıların böyle olduğunu bilmiyordum.

Copy_of_w-cup-hover.jpg
9822_275x189.jpg
11830021870.jpg

article-0-052F974B000005DC-708_468x335.jpg
r381871_1779860.jpg

Yeter artık ya bu kaçıncı sakatlığı. :mad: Böyle sakat futbolcular istemiyoruz.

:D

Kasığındaki ağrıların artması nedeniyle antremanı yarıda bırakmış.

Kaynak:NTVspor

Harry Kewell sağlık merkezinde sürdürülen tedavisi ve özel çalışmalarının ardından, antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştırıldı.

1 haftaya iyileşir sanırım. Takımla çalışmalara hafiften başlamış.

733387342.jpg

Harry Kewell 2 yıl daha GS'de

Türkiye'de kalmak için eşini ikna eden yıldızın menajeri İstanbul'a çağrıldı. Yönetim, Kewell'ın sözleşmesini en az iki yıl uzatacak

javascript:void(0);

Kewell da imzalıyor

Türkiye'de kalmak için eşini ikna eden yıldızın menajeri İstanbul'a çağrıldı. Yönetim, prensipte anlaştığı Kewell'ın sözleşmesini en az iki yıl uzatacak

Lucas Neill'i kadrosuna katan Galatasaray, vatandaşı Harry Kewell'ın da sözleşmesini uzatmak için düğmeye bastı. Yönetim, eşinden Türkiye'de kalmak için onayı alan Avustralyalı yıldızın menajerini İstanbul'a davet etti. Oz büyücüsü ile yapılacak görüşmenin ardından 2 ya da 3 yıllık nikah tazelenmesi bekleniyor.

Kewell'a İngiltere'ye dönmesi için baskı yapan eşi Sheree Murphy, "Harry kariyeri hakkında geleceğini kendi belirler. Türkiye'de kalmak isterse benim açımdan sorun olmaz" diyerek engelleri kaldırmıştı.

733387342.jpg

Türkiye'de kalmak için eşini ikna eden yıldızın menajeri İstanbul'a çağrıldı. Yönetim, Kewell'ın sözleşmesini en az iki yıl uzatacak

Kewell da imzalıyor

Türkiye'de kalmak için eşini ikna eden yıldızın menajeri İstanbul'a çağrıldı. Yönetim, prensipte anlaştığı Kewell'ın sözleşmesini en az iki yıl uzatacak

Lucas Neill'i kadrosuna katan Galatasaray, vatandaşı Harry Kewell'ın da sözleşmesini uzatmak için düğmeye bastı. Yönetim, eşinden Türkiye'de kalmak için onayı alan Avustralyalı yıldızın menajerini İstanbul'a davet etti. Oz büyücüsü ile yapılacak görüşmenin ardından 2 ya da 3 yıllık nikah tazelenmesi bekleniyor.

Kewell'a İngiltere'ye dönmesi için baskı yapan eşi Sheree Murphy, "Harry kariyeri hakkında geleceğini kendi belirler.

Türkiye'de kalmak isterse benim açımdan sorun olmaz" diyerek engelleri kaldırmıştı.

Abi bunun kaynagı ne ?

Bir fransız spor sitesi,menajeri Kewelli Marsiliya'ya önerdini iddıa etti.

Foto 2003 yilinda Liverpool'u 2-1 yendigimiz Amsterdam Turnuvasina ait. Prates'in akillara zarar frikigi ve Gerrard'in kirmizi karti hafizamda kalanlar:)

733387342.jpg

Kewell da imzalıyor

Kewell'a İngiltere'ye dönmesi için baskı yapan eşi Sheree Murphy, "Harry kariyeri hakkında geleceğini kendi belirler. Türkiye'de kalmak isterse benim açımdan sorun olmaz" diyerek engelleri kaldırmıştı.

Caner güzel performans göstermeye başladı. Sol açıkta ayrıca Arda var. Şimdi bir mevkiyi Türk oyuncuyla iyi bir şekilde doldurabiliyor ve aynı zamanda büyük düşünüyorsak orda yabancı oyuncu bulundurulmasına karşıyız. Çünkü 5 tane mükemmel Türk futbolcunuz olmalı ki Şampiyonlar liginde final ve kupa görebilelim. İyi yabancı oyuncu bulmak için tüm dünya alternatifiniz. Ama yerli oyuncu için malesef Türkiye var. Orda da görüyoruz 2 milyon etmicek adamlar için 12-15 milyon dolar paralar telaffuz ediliyor. Arda, Caner, Servet, Sabri-Uğur ikilisinden biri, önümüzdeki sezon Emre Çolak belki. Hatta alınabilirse Hamit gibi bir adam. Eğer kadronuzdaki 5 yerli oyuncu sayısını sürekli olarak üst düzey oyuncularla dolduramıyorsanız Avrupada ilerleyemezsiniz. Evet Kewell mükemmel bir futbolcu ama orda oynayabilecek ve çok verimli olabilecek Türk oyuncularımız var. O nedenle Kewell gitmeli ve eksik olduğumuz bir mevki yabancı oyuncuyla doldurulmalı. Misal sol bek. Hakan Balta bu takımın zayıf halkalarından biri. Yada diyorsak ki Çetin var, Berkin var o zamanön libero.... Ama yabancı seçimimizi oyuncu isminden bağımsız söylüyorum sol açıktan yana kullanmamalıyız.

Üslubuna dikkat edersen sevinirim arkadaşım. Bu diye hitap ettiğin oyuncu Galatasaray'ın efsane kadrosunun oyuncusudur.

ben bu olayi anlamakta zorluk cekiyorum

emre bizim futbolcumuz mu?

bedavaya mi oynadi

bizde mi futbolu birakti?

neden saygi gosterme gibi bi zorunlulugumuz var?

bizde oynuyor olsa sen haklisin bende kizarim

yada basarilar kazanilirken bedavaya oynasa

yada giderken odedigimiz paralar karsiligi bonservisiyle onu odese

bunlar olmadigina gore

kimse saygi gostermek zorunda degil

gosterse iyi olur belki ama gostermeyene kizma hakkin yok

ve benim gibi dusunen binlerce galatasarayli olduguna gore demekki yanlis olsa bile dogruluk payi olabilir bu soylediklerimin

Hakan Unsal'a bu da denir, su da denir, o herif de denir. Kimsenin kimseye saygi duyma zorunlulugu yok. Hatta Emre ve Okan gibi kulubunu satan tiplere hic yok.

Bu bayan su sekil giyinir, o bu sekil giyinir, su sekil giyinir gibi oldu biraz, ama cok iyi oldu cok guzel iyi oldu tamam mi

Selçuk Ceylan;811132' Alıntı:
Bir fransız spor sitesi,menajeri Kewelli Marsiliya'ya önerdini iddıa etti.

Bu Marsiliyada yemedimiz kazik kalmadi!Dur demek vakti geldi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt