#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Unutma Kewell Bordeoux maçında bir gol borcun var.

Bu adamcağız kaleye ne kadar yakın oynarsa o kadar iyi top oynuyo.Ayrıca hala tam kondisyonda değilken bazı zekiler gidiyor böyle bir adamı 3-5-2 nin solunda oynatıyor.Vallahi acıdım sana Kewell dün ya.

Hakkaten yaa.Adam defansa yardım etmek için elinden geleni yapıyor.

Kusura bakma kewell GEÇEMEZSİN..!

b-29798-bk2.jpg

Kusura bakma geçemezsin demişsin de bu fotoğrafa göre gayet güzel geçmiş gibi gözüküyor.

Elinden geleni yapıyor ben bu adama saygı duyuyorum futbolcu kötü gununde olur veya kötü oynarya hakkı vardır ama mucadele etmeme savasmama gibi bir hakkı yoktur işte buna içimizden örnek veremiyoruz ama kewelli örnek verebiliriz işte ben böyle futbolcunun elini öperim.

Bordeaux maçının yıldızı olacak bence.

kewelldan başkasının penaltı kullanmaya hakkı olmamalı

Hagiden sonra Türkiyeye gelmiş en iyi yabancıdır bana göre.. İzlerken zevk aldığım nadir futbolcular arasında. sol açıkta iyi olmasına rağmen oynama fırsatı bulamıyor pek.

bizdeki gordugum kadarıyla lıncoln baros meira gruplasması var nonda ve kewell herkese esit mesafede linderoth ne yapar bılmıyorum.

biraz daha mucadele etmesi lazim bu aralar formsuz bence

Kondisyon eksiği var her maç üstüne koymalı Kewell'ın hep söylüyoruz varlığı yeter bu takıma,formasını koysan yere iki kişi pres yapar öyle bir adam!

Bak maçı izledim ama buna dikkat etmemiştim,Baros bunu ikidir yapıyor galiba Kewell'a bi maçta daha attırmamıştı..Ama kaçırmamıştı bu kez penaltıyı,çingenelik yapıyolar ya..

Sakatlıktan çıkar çıkmaz 65 dakika ardından da 90 dakika forma giydi.Kondisyonsuz olduğu belli oluyordu ama artık düzelmiştir.

Hocanın belirlediği bir penaltıcı var o da Baros, bu nedenle Kewell'ın atması bir anda Galatasaray'ı mahalle takımı yapar. Kısmet değilmiş atamadı.

Perşembe günü Oz Büyücüsünü özlediğimiz futboluyla sahada görmek istiyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt