#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Belki bir mucize olur da doktor raporu maksimum 1 aylık sakatlık der:)

Ne kupalar ne şampiyonluklar şerefimizden namusumuzdan daha önemli değil.

1.5 yıldır bu takımı sırtlayan 2,3 oyuncudan biridir ve en yararlı yabancı oyuncumuzdur.

Bana futbolun profesyonelliği falan demeyin.Gerekirse forvette gene Aydın oynar ama Kewell ı forvet transferi uğruna yem etmeyiz.

Niye çıkmaza girsin ki iş, bence kewell ile yeni sezonda geçerli olmak üzere sözleşme imzalansın ve bu yarım sezonluk kontratı karşılıklı olarak fesh edildi desin. Biz de ya yeni sözleşmedeki zamla ya da alacağı garanti parayı normal olarak ödeyelim. eğer 1 aya düzelecekse neyse ama nisandan falan bahsediliyorsa kewell sezonu kapamış demektir

Neden hep bizi bulur böyle şeyler ya..

Takımın en verimli isimlerinden bu oyuncular.

Onları yan yana görmeyi çok özledim. :(

Ekli dosyayı görüntüle 1154

Ekli dosyalar

• Harry-Milan.webp
    Harry-Milan.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 97

Zaza: Cevherim, bunlar ne diii?

Cevher: Bilmem dayi, agzi olan konisiii!

Zaza: Kewell gitsin diiler... Bunlar Kewell'i sevmiiiller.

Cevehr: Kewell'i sevmeyen "ölsün" dayi!

Benim içimi en çok yakan şey eğer biz farkında olmadan Kewell'ı son kez Samiyen'de gördüysek ve veda edemeyeceksek...İşte bu gerçekten çok üzer:(

Sözleşmesi dondurulmalı; sezon sonu sakatlık durumuna bakalıp iki taraf içinde uygunsa uzatılır.

Benim içimi en çok yakan şey eğer biz farkında olmadan Kewell'ı son kez Samiyen'de gördüysek ve veda edemeyeceksek...İşte bu gerçekten çok üzer:(

Olmayacak böyle birşey. O'nu daha elli iki bin kişilik stadımızda izleyeceğiz Allahın izniyle.

kewell satılmasın yaa, haldun üstünel futbolcu almak için yaptığı pazarlığı kontratı uzatmak içinde yapsın şuan aldığı ücret ile kontratını uzatsınlar ama kewell gitmesin...

Böyle bir duruma izin vermeyiz bence.En kötü ihtimal son maç Antalya.O maçta oynar.Ama ben Kewell'ın değil bu sene,ileriki 2 sene daha bizden gitmeyeceğini düşünüyorum.

Hayalim Kewell'ın TT Arena'da şampiyonlar liginde Arsenal'e veya R.Madrid'e bacagını sokup sonra da o mükemmel gülüşüyle taraftara bize koşmasıdır.

ameliyat olup takıma dönmesi beklenen kewell forvet diye oynayıp takımı 10 kişi oynatan bir futbolcudan çok daha değerlidir bizim için.

"sözleşme dondurmak" diye bir şey vardır.

kewell'in sözleşmesini feshederiz.

sezon bitince nondayı yollar kewel ile yeni sözleşme yaparız.

bu kewele de izah edilse sanırım anlayacaktır.

hem devamlı sakatlanan bir oyuncuyu kimse almak istemez

kurnazlık yerine göre güzel şey :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt