Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar artık Kewell için yapacağımız tek şey onun için bol bol dua etmek.Bu yüzden bol bol sureler okumalıyız dua etmeliyiz.Bol miktarda İhlas,Felak,Nas,Ayetel Kürsi,Amenerrasulü vs okumalıyız.Lütfen,belki hep birlikte Allah'a dua edersek dualarımız kabul olur.Sizden tek ricam takımımızdaki hasta ve sakatlar için bol bol dua.Bu çağrımı cevapsız bırakmamanızı rica ediyorum...
Bence sağlık kurulunu da bir gözden geçirelim
Arkadaşlar artık Kewell için yapacağımız tek şey onun için bol bol dua etmek.Bu yüzden bol bol sureler okumalıyız dua etmeliyiz.Bol miktarda İhlas,Felak,Nas,Ayetel Kürsi,Amenerrasulü vs okumalıyız.Lütfen,belki hep birlikte Allah'a dua edersek dualarımız kabul olur.Sizden tek ricam takımımızdaki hasta ve sakatlar için bol bol dua.Bu çağrımı cevapsız bırakmamanızı rica ediyorum...
bu kewell gönderme işi iyiden iyiye dillenmeye başladı ntvsporda söyledi dos santosla anlaşılmış kewell gönderilcek diye yönetim sözleşmeyi dondurmayı düşünmüyormu acaba al mustafa pektemeki gönder nondayı bunu yapabilecek güç yokmu bizim yönetimde...yoksa hepsi yalan habermi
Kewell'a 33 yaşında diye yaşlı diyenlere Hagi'yi hatırlatırım ve üstelik yeni transfer gelicek diye bunu söyleyenlere de yazıklar olsun derim...
sevgili biraderim ne diyorsun Allah aşkına ne pektemek'i
pektemek hayatında kaç uluslararası maç oynamış basit mi bu kadar
"al pektemeki gönder nonda'yı" bütün mesele halloldu yani öylemi?
bugun hasta ise yarın iyileşir ve her zaman istekli oynar o tam bi profesyonel linderothu kac yıl beklettik allah askına bu adami neden bi 2 ay bekleyemiyoruz sanki