#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

allah askina kewell gönderilirmi?

kewell gönderilirse ben bu yönetimi...

eğer Kewell giderse büyük haksızlık olur...adama o kadar pankart açtırdık "STAY WITH US HARRY" şimdi giderse hem ayıp hem haksızlık olur bence

Gitmez merak etmeyin. Göndermek o kadar kolay değil. Kewell gibi bi oyuncu öyle tazminat maddeleri koydurmuştur ki ödeyemeyiz.

Dondurmam gaymak.

Madem bu tür uzun süreli sakatlıklarda, federasyon dondurma gibi bir hak tanıyor kulüplere;

biz de aynen bunu uygulamalıyız.

Hem Kewell için hem de Galatasaray'ımız için en sağlıklısı budur.

Kewell'a acil şifalar.

dondurmam gaymak.

Madem bu tür uzun süreli sakatlıklarda, federasyon dondurma gibi bir hak tanıyor kulüplere;

biz de aynen bunu uygulamalıyız.

Hem kewell için hem de galatasaray'ımız için en sağlıklısı budur.

Kewell'a acil şifalar.

+1905

Kewell'ın sözleşmesi dondurulursa yemin ediyorum Galatasaraylılığımdan soğurum. Normal şartlarda gitsin, parada anlaşamayalım, yeni sezon planlarında olmasın gitsin ama sözleşmesini dondurmak nedir yahu? Kewell'dan bahsediyoruz.

Profesyonel olmayın azıcık. Her zaman anti-profesyonel diye takılan tipler, şimdi Kewell'ın sözleşmesi dondurulabilir diyor, dondurmaya ihtiyacımız var diyor.

Oldu, başka?

Mondragon-Song'tan sonra takımla özdeşleşebilen yegane yabancı isim. Yönetim iyi düşünsün derim. Kewell'ı göndermek gibi bir gaflet ve dalalet içine düşmesinler.

Yunus sen maçlara gidiyorsun.Eğer kewell gönderilirse Taraftarın tepkisi ne boyutta olur?

Kewell tribünlerle bağları çok kuvvetli bir oyuncu. Hatta şöyle söyleyim; Sivasspor maçında Eski Açık'a Arda Turan'dan önce çağırılmıştı. Sevgi ve saygının boyutunu sen düşün artık. Takımın kaptanı gibi muamele görüyor taraftardan. Ama diğer açıdan baktığımızda, taraftar Adnan Polat'ı ve yönetimini de çok seviyor, minnet duyuyor. Bizi aydınlığa çıkaran başkandır Adnan Polat. Açıkçası neler olacağını kestirmek zor. Ama Adnan Polat'a duyulan sevginin ve Adnan Polat'ın icraatlarının sadece Kewell'ın gönderilmesi nedeniyle çöpe gideceğini, unutulacağını sanmıyorum. Eğer başkan başka bir isim olsaydı çok büyük tepkiler olurdu ama taraftar Adnan Polat ve ekibine bu derece tepki göstermez. En fazla birkaç Kewell pankartı asılır, Kewell tezahüratları yapılır vs.

Bazi renkdaslar kizabilir bana simdi, ama galatasarayin menfuatleri daima ondedir benim icin. Eger kewell gonderilecekse saygi duymak gerekir, cunku artik yasi gelmis ve uzun sure sakat. Sakatliktan geri donunce eski performansini yakalarmi oda soru isareti. Ustelik galatasarayin en cok maas alan furbolculardan biri. Bana kalirsa uzatmiyalim. Caner son 3 4 mactir gosterdigi performans devam ederse kewelle aratmaz diye dusunuyorum saygilar.

dos santos un gelişi kewell in gitmesine bağlıysa gelmesin santos!

HarryKewell19

Yararlanamayacağız Kewell'dan.

Dünyanın en iyi futbolcusu olsa da bu şekilde bize zararı olmayacak mı?

Hani hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildi.

Neden şimdi Galatasaray'ın belki de kademe atlaması sağlanacakken

başarılarımıza kendimiz taş koyuyoruz.

Herşeyi bir kenara bırakalım ; Kewell'dan max. 4 yada 5 maç yararlanacağız ! Bu bile herşeyi açıklıyor aslında. Diğer yandan önümüzde bir 'Dünya Kupası' var. ve Avustralya milli takımıda turnuvada. eğer ki Kewell döndükten sonra yeniden sakatlanırsa turnuvada da yer alamayacak.

Ben Kewell'ın bu ihtimalleride göz önüne alıp bu olaya olumlu yaklaşacağını ve yeni sözleşmeye imza atacağını düşünüyorum.

Dip not
: Yönetim yeni sözleşme teklifi sunduğu zaman zaten Kewell'a olan bağlılığını bir bakıma göstermiş olacaktır. Bu saatten sonra böyle bir ortam bulması çok zor çünkü.

Giderse şartlar yüzünden hak etmediği şekilde gidecek. İnşallah oyuncu karşılarmış gibi havaalanına kadar yolcu ederiz Kewell ı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt