#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

kulübe mesaj yollayalım yaa, lütfen Kewel'ı göndertmeyelim.

Resmi açıklama geldiğine göre transfer konusunda Kewell gitti...Bir süre sonra da Kewell'ın sözleşmesinin feshini açıklarlar:(İçimde hiç bu kadar buruk bir transfer sevinci olmamıştı...

Kewel in posteri sahada yer alip, yabanci kontenjanindan yesede yinede ses cikarmam.

Kewell bu takima cok yakisiyor

Kewel in posteri sahada yer alip, yabanci kontenjanindan yesede yinede ses cikarmam.

Kewell bu takima cok yakisiyor

Bu şekilde de takım başarılı olamaz sanırım Barcelona Oleguer'i nasıl yolladı mesela yada süper topcu Ronaldinho'yu yani Dos Santos'ta iyi futbolcudur

Yahu bu derece çıldırmayı anlamak ve dün de dediğim gibi saygı duymak mümkün değil. Bunlar samimiyetsiz ve bayağı geliyor bana. Kalırsa sevinir, giderse üzülürüz. Bu kadar...

Ya ben dondurlsun bir dahaki sezon yeni sözleşme imzalansın Kaptan olsun diyorum. Kabul edicektir. Sizce olur mu ?

Ya ben dondurlsun bir dahaki sezon yeni sözleşme imzalansın Kaptan olsun diyorum. Kabul edicektir. Sizce olur mu ?

honing.gif

Gibide olur

Domain kurabilicek arkadaşlar sesleniyorum ;

www.harrykewellgitmesin.com gibi bi domain kursun, bütün herkes imzasını atar ! Lütfen yahu bu adam herkesin sevgilisi işte daha ne ?

32 yaşında ve su anda sakat

Endüstriyel futbola bu kadar mı cabuk adapte olduk yani. Sakat dediğin adam, discoda barda sakatlanmadı. Kewell'dan bahsediyoruz. 2sene boyunca yedek oturup 1 dakika bile forma giymese bile bu forma altında futbola veda etmesi gurur verici olur.

Kaldı ki insandan bahsediyoruz, bitmiş pil değil ki çöpe atasın.

Endüstriyel futbola bu kadar mı cabuk adapte olduk yani. Sakat dediğin adam, discoda barda sakatlanmadı. Kewell'dan bahsediyoruz. 2sene boyunca yedek oturup 1 dakika bile forma giymese bile bu forma altında futbola veda etmesi gurur verici olur.

Kewell neden sözleşme uzatmaya yanaşmayıp kaçamak cevaplar verdi sakatlanmadan önce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt