Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış yapıyorsunuz işte Can tamam sevebilirsiniz ama siz böyle yaparsanız yönetim Kewellı gönderme kararı alırsa tepki alacak ve yaptıkları tonla güzel şey bir anda unutulacak
kewell gidebilir
nonda gitsin
leo gitsin
eleno sezon sonu iYi bir paraYa gitsin
o paradam santos ve jo bonservisi alinsin
Yanlış yapıyorsunuz işte Can tamam sevebilirsiniz ama siz böyle yaparsanız yönetim Kewellı gönderme kararı alırsa tepki alacak ve yaptıkları tonla güzel şey bir anda unutulacak
Kewell tribünlerle bağları çok kuvvetli bir oyuncu. Hatta şöyle söyleyim; Sivasspor maçında Eski Açık'a Arda Turan'dan önce çağırılmıştı. Sevgi ve saygının boyutunu sen düşün artık. Takımın kaptanı gibi muamele görüyor taraftardan. Ama diğer açıdan baktığımızda, taraftar Adnan Polat'ı ve yönetimini de çok seviyor, minnet duyuyor. Bizi aydınlığa çıkaran başkandır Adnan Polat. Açıkçası neler olacağını kestirmek zor. Ama Adnan Polat'a duyulan sevginin ve Adnan Polat'ın icraatlarının sadece Kewell'ın gönderilmesi nedeniyle çöpe gideceğini, unutulacağını hiç sanmıyorum. Eğer başkan başka bir isim olsaydı çok büyük tepkiler olurdu ama taraftar Adnan Polat ve ekibine bu derece tepki göstermez. En fazla birkaç Kewell pankartı asılır, Kewell tezahüratları yapılır vs.
Kewell'dan gelecek haber bekleniyordu. Sanırım ameliyat olmaya gerek kalmadı. Bu da demek oluyor ki daha erken zamanda bizlerle olacak.
Üzülüyorum Nonda gibi bir golcü ayrıldı.
Seviniyorum Kewell gibi bir büyücü takımda kaldı.
Nonda gibi bir golcü kalmamıştı zaten.