#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Simdi ameliyat olacakmi? Eger olacaksa Nonda'yi yollamakla çoooookkk yanlis yapti yönetim.

Evet gerekirse 40 yaşına kadar oynar size niye dert oluyor bukadar? demekki Rijkaard takımda kalmasını istemişki kalıyor nezaman gönderilmesini istersede ozaman gönderilir siz bukadar dertlenmeyin.

HARRY HARRY KEWELL;HARRY HARRY KEWELLLLL :D:D

Nondanın feshedilmiş

Yerine Santos gibi bir adam alındı ayrıca Caner'de var eee ?

Ne eee?Caner solbek oynasın diye alındı sol açık değil.Defans yapabilmeyi öğrendiğinde solbek olarak oynayacak takımda.Sağlam rotasyon için her mevkiide en az iki oyuncun olmalı.Kewell-Santos götürür sol winger pozisyonunu.Eğer Kewell yollanmak istenseydi şimdi yollanırdı.Bu da demek oluyor ki Kewell en az bir sene daha bizimle.

Ne eee?Caner solbek oynasın diye alındı sol açık değil.Defans yapabilmeyi öğrendiğinde solbek olarak oynayacak takımda.Sağlam rotasyon için her mevkiide en az iki oyuncun olmalı.Kewell-Santos götürür sol winger pozisyonunu.Eğer Kewell yollanmak istenseydi şimdi yollanırdı.Bu da demek oluyor ki Kewell en az bir sene daha bizimle.

Sezon sonu görücez Kewell gidince.

Kewell'in bu sene yaptığı kapaklar az gelmiş arkadaşlara. Dönsün devamı da gelecek. Meğer ne de meraklıymışsınız adamın sakatlanmasına.!!!

Sezon sonu görücez Kewell gidince.

Ben sana görüşümü yazarken mantıklı sebepler koymuşum önüne ``Kewell neden gitmez`` sorusuna karşılık olarak ama sen cevap çocuk gibi iddialaşıyorsun sene sonu görücez diye.Neden gönderilir Kewell?Yönetimin bunu yapması için ne gibi nedenleri olmalı?Yaz da biz de öğrenelim.

Ben sana görüşümü yazarken mantıklı sebepler koymuşum önüne ``Kewell neden gitmez`` sorusuna karşılık olarak ama sen cevap çocuk gibi iddialaşıyorsun sene sonu görücez diye.Neden gönderilir Kewell?Yönetimin bunu yapması için ne gibi nedenleri olmalı?Yaz da biz de öğrenelim.

Kewell gidince yerine defansif orta saha alırız ayrıca Caner'i sol bek için aldılar ama bu adam sol açık Moskova'da birkaç kez sol bek oynamıştı neyse en iyisini yönetim bilir Kewell kalırsada kalır.

Aaa.Öyle deme,o ''Hasta ve Yaşlı'' bazılarının tabiriyle...;)

kewell in takimda kalmasi cok iyi oldu isallah sozlesmesini de uzatir 2 yil daha burda kalir

Aaa.Öyle deme,o ''Hasta ve Yaşlı'' bazılarının tabiriyle...;)

Yaşlı dedim ama hasta dedim mi ? Demedim. Kewell şu an giderse bizim için kötü olur ama sezon sonu giderse hem yerini doldurabilicek adamlar var (Gio, Caner) hemde yabancı kontenjanını boşaltmış oluruz.

Yaşlı dedim ama hasta dedim mi ? Demedim. Kewell şu an giderse bizim için kötü olur ama sezon sonu giderse hem yerini doldurabilicek adamlar var (Gio, Caner) hemde yabancı kontenjanını boşaltmış oluruz.

Hasta diyenler var.Ben sadece sizin adınıza konuşmadım.

Sakatliktan nassil donecege belli olmayan, yasi 32'e gelmis ve Caner'in onunu tikiyacaginin dusuncesindeyim:mad:

Bu takımın Kewell gibi bir profesyonele ihtiyacı var...Kewell en az 1 sene daha oynar...Umarım şu transfer sezonu kapanır da Kewell gitmez:)

Neymis Kewell'in bize yaptigi kapak, Kewellsarayli?

Kewellsarayli ne demek yahu?Ne kadar meraklısınız sırf milleti yaftalamak için element uydurmaya.Komik olmayın.Seninle aynı düşünceyi paylaşmıyor diye hiçbir insanı bu şekilde etiketleyemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt