#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kewell şubat sonunda dönüyor

Galatasaray'ın Avutralyalı yıldızı yaklaşık bir ay sonra sahalara dönecek...

Ara transferde bombaları bir bir patlatan Galatasaray'a Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'dan da iyi haber geldi.

Devre arası kampında sakatlanan yıldızın nisan ayına kadar sahalardan uzak kalacağı söyleniyordu.

Ancak au.FourFourtwo'da yer alan habere göre 31 yaşındaki futbolcunun dün Avutralyalı doktorlar tarafından yapılan kontrollerinde sakatlığının tahmin edilenden daha hızlı iyileştiği ve şubat sonunda sahalara dönebilecek durumda olduğu belirtildi.

Tottenham'dan Dos Santos'u kiralayan Galatasaray'ın bu gelişme üzerine sezon sonunda kontratı sona erecek Kewell'ı kadrosunda tuttuğu ve Shabani Nonda ile yollarını ayırdığı belirtildi.

Kaynak:Kewell şubat sonunda dönüyor - Goal.com

bu haber çok iyi oldu. Kewell'ın şubat sonunda dönmesi süper.

Kewell şubat sonunda dönüyor

Galatasaray'ın Avutralyalı yıldızı yaklaşık bir ay sonra sahalara dönecek...

Ara transferde bombaları bir bir patlatan Galatasaray'a Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'dan da iyi haber geldi.

Devre arası kampında sakatlanan yıldızın nisan ayına kadar sahalardan uzak kalacağı söyleniyordu.

Ancak au.FourFourtwo'da yer alan habere göre 31 yaşındaki futbolcunun dün Avutralyalı doktorlar tarafından yapılan kontrollerinde sakatlığının tahmin edilenden daha hızlı iyileştiği ve şubat sonunda sahalara dönebilecek durumda olduğu belirtildi.

Tottenham'dan Dos Santos'u kiralayan Galatasaray'ın bu gelişme üzerine sezon sonunda kontratı sona erecek Kewell'ı kadrosunda tuttuğu ve Shabani Nonda ile yollarını ayırdığı belirtildi.

Kaynak:Kewell şubat sonunda dönüyor - Goal.com

İnşallah doğrudur ve Şubat sonunda döner. Muhteşem bir haber bu !

Ben anlamadım.Lig TV Amilyat oldu diyor.Goal Şubat sonu diyor?

Şubat sonu dönüyorsa harika olur.

Ameliyat sonrası maximum 6 hafta diye bir haber okumuştum.

Harry Stays At Gala After All - Australian FourFourTwo - The Ultimate football Website

4-4-2 nin Avusturalya sitesi.Genelde hep Avusturalyalı oyuncular hakkında haber yaparlar.Kewell'ın Şubat sonunda döniceğini duyurmuşlar.Öyle yalan haber yapan bir kaynak değil yani burası.

Meanwhile angry Galatasaray fans launched a furious campaign to persuade the club to hold onto Kewell, setting up the website staywithusharry.com.

bugünkü hürriyette ülkesinde ameliyat oldu 3 ay yok diye bir haber vardı...

Şuan için kesin bir bilgi yok basında çeşitli haberler çıkıyor. O yüzden resmi siteyi beklemek lazım.

resmi site acıklama yapsın bakalım inşallah 2 aya kadar geri gelir ya

Galatasaray Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Galatasaray Televizyonu'na yeni transferler ve Avustralyalı yıldız oyuncumuz Harry Kewel'la ilgili özel açıklamalar yaptı.

Haldun Üstünel'in açıklamaları saat 17.00'de başlayacak GSTV haber bülteninde ekranlara gelecek.

röportajı izledim gs tv de.. kewell la yolları ayırmak bizim kulüp etiğimize yakışmaz dedi..zaten hiç gündemimize gelmedi dedi..kewell ın 4 - 6 hafta arası takıma döneceğini söyledi.. opsiyon konularına hiç girmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt