#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

4-6 hafta çok çok iyi bir süreç. Hayri Cund edasıyla;

Mükemmele yakın oldu.

Harry Kewell'a ülkesinde operasyon

Shabani Nonda'nın sözleşmesinin feshi sonrası takımda kalmasına kesin gözüyle bakılan Harry Kewell bugün ülkesi Avustralya'da ameliyat olacak.

Geçtiğimiz hafta kasığındaki sakatlık nükseden, yapılan kontrollerde ise yırtık tespit edilen solak yıldız için ameliyat kararı alındığı bildirildi. Ülkesinde daha önce de ameliyatlarını yapan bir genel cerrahın operasyonunu gerçekleştireceği Kewell’ın, sahalara beklenenden daha önce dönme ihtimali belirdi. Sakatlığı sonrası yapılan kontrollerde en az 2 ay futboldan uzak kalabileceği açıklanan Kewell’ın, ameliyat sonrası dönemde sorun yaşamaması halinde 4 hafta içinde takıma katılabileceği, maksimum 6 hafta sonra formasına kavuşabileceği ifade edildi. Dos Santos’un transferinin kesinleşmesinin ardından Harry’nin sözleşmesinin feshedilmesi gündeme gelmiş ancak Sarı-Kırmızılı yönetim, Avustralyalı yıldızın sağlık raporlarının gelmesini beklemişti.

Fanatik

Kewell Nisan'da sahada

Yaşadığı sakatlık nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'nda Orduspor ile oynanan maçtan sonra antrenmanlara katılamayan Kewell, takımla birlikte çıktığı ilk çalışmayı da yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. Avustralyalı yıldız, ülkesinde özel doktoru tarafından kontrol edildikten sonra kasığından ufak çaplı bir operasyon geçirdi.

Kewell ülkesinde bir süre daha kalarak, fizik tedavi görecek. Yıldız futbolcunun Nisan ayında sahalara dönmesi bekleniyor.

kaynak :ntvspor

Haldun Üstünel Kewellı göndermek gündemimize bile gelmedi dedi

ama yine bir sürü arkadaş medyanın gazına gelerek yönetime salladı

vay efendim kewell gönderilmesin diye

ben de kewellın gitmeyeceğini düşünüyordum ve böyle de oldu

şu medyanın oyunlarını farkedin artık...

Fener maçında sahada olur inşallah. :ask:

Haldun Üstünel Kewellı göndermek gündemimize bile gelmedi dedi

ama yine bir sürü arkadaş medyanın gazına gelerek yönetime salladı

vay efendim kewell gönderilmesin diye

ben de kewellın gitmeyeceğini düşünüyordum ve böyle de oldu

şu medyanın oyunlarını farkedin artık...

Keşke o medya yorumları yapılırken söyleseydin de o zaman farkına varsaydık geçmş olayların üzerine ben bilmiştim tarzı yorumlar yapmayın lütfen senin tabirinle o gaza gelenlerden biri de bendim çünkü...:D

Saçma bir düşünce takım başarısı ve total futbol tek kaynak noktamız olmalı tek bir oyuncuya bağlanmamalıyız, biz renklere aşığız :2_thumbs_up_-_anima

Kewell ' ın daha verebileceği çok şey var , ayrıca gençlerin de ondan öğreneceği çok var . Sözleşmesi en az 1 sene uzatılmalı bence .

Sakat Kewell, sağlam Nonda'ya tercih edildi. Umarım bunları unutmaz, sözleşme uzatmazsa ayıp eder.

Nasıl kewell a gerek yok ya ! Adamın yaptıkları ortada attığı goller ortada yaptığı asistler ortada.Hiç olmadık zamanda olmadık noktalardan attığı olmadık goller ortada.Adamın taraftara yaşattığı sevinç ortada bikere.Nasıl gerek yok Kewell'a...Kewell Hagi ile birlikte bu taraftarın en çok bağrına bastığı iki yabancıdan biri.Bırakalım artık gitsin demeyi.Hiçbiyere gitmemeli.Onun yeri burası.

Keitaya gerek yok bu takımda. Atın gitsin, elanoda kötü. Ardayı da satalım çok formsuz .

Kewell ın futbolcu kalitesinden söz etmek zaten başlı başına futbol garaibanlığıdır ,başka da birşey değildir.

Önemli olan kronik sakatlığının nüks edip etmeyişidir

Eğer sürekli sürecek bir sakatlıksa maalesef yolar ayrılamalıdır ,çünkü; bu sakatlıkla fayda sağlayamaz.

.

Kewell'ın erken döneceğini raporunu alan yönetim böyle bir mantıkla hareket etti doğrusunuda yaptı,Kewell çok önemli bir adam,Nonda zaten dökülüyordu.

4-6 Hafta ne zaman bitecek.

2.5m euro alıyormuş ve sözleşme uzatmak içinde aynı parayı istiyormuş deniyor. Ücretinde indirime gitmezse bu son senesi olacağa benziyor Kewell in.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt