#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Keşke o medya yorumları yapılırken söyleseydin de o zaman farkına varsaydık geçmş olayların üzerine ben bilmiştim tarzı yorumlar yapmayın lütfen senin tabirinle o gaza gelenlerden biri de bendim çünkü...:D

Haldun Üstünel o açıklamayı Nonda gönderildikten sonra yaptı yani tartışmalar bitmişti zaten

O'nsuz bu takımı hayal edemez oldum.

GALATASARAY'in menfaatlerini hice sayip, yetinmeyip oyuncu fanatikligi yapip daha bilmem kac ay oynamayacak bir adam icin takimin Avrupa'da oynayabilecek tek saglam forveti, Galatasaray'in menfaati olan Nonda'yi yollayanlar, alin Harry'nizin tursusunu kurun simdi :2_thumbs_up_-_anima

GALATASARAY'in menfaatlerini hice sayip, yetinmeyip oyuncu fanatikligi yapip daha bilmem kac ay oynamayacak bir adam icin takimin Avrupa'da oynayabilecek tek saglam forveti, Galatasaray'in menfaati olan Nonda'yi yollayanlar, alin Harry'nizin tursusunu kurun simdi :2_thumbs_up_-_anima

Tursusunu kurun derken soyle bir sey mi ustad?

asdxi.jpg

+ 200x10^12

Mevcut formları ile; Kewell ile Nonda'yı aynı cümle içerisinde kullanmak Futbol Tanrılarına hakarettir.

Biri uzun sureli sakat ve pozisyonunda kendisine 3 tane daha alternatif varken, digeri de takimin Avrupa'da oynayabilecek tek forvetiyken forvet oynayanin gitmesi Akil ila Mantiga hakarettir.

:bayrak:

Kewell'ı ben çok ama çok severim ama her güzel şeyin bir sonu vardır.. Ve Kewell'ın da artık ayrılık vakti geldi diye düşünüyorum. 32 yaşında bir oyuncu önümüzdeki yıldan itibaren başlaması muhtemel 2 yıllık bir kontrat süresi boyunca kaç maç faydalı olabilir. Ben söyleyeyim %25 sadece 4 maçtan 1 tanesinde sırtlayabilecek..

Ben yarın öbür gün Kewell'ı bir yerlerde gördüğümde keşke birkaç yıl daha oynasaydı demeyi çok isterim ama bir de şu ihtimal var Kewell'ı gördüğüm zaman " Bıraktı da kurtulduk" deme ihtimalimiz var.. Tıpkı Hakan Şükür'ü medyanın getirdiği son hal gibi..

Kaldı ki adam ailesinden ayrı yaşıyor burda olması nedeniyle kendisi de dönmek isteyecektir.

Bana kalırsa sezon sonu hem Kewell hem de beklentileri karşılayamayan Leo Franco gönderilip genç ve yedek bekleyebilecek yabancı oyuncular alınacaktır..

Nonda oynasa nolucak hayri reyiz nonda oynayınca 10 kişi oynuyoduk adam bitmişti ayakta duramıyodu resmen

Lan Kewell zaten oynamiyor, Nonda en azindan forvette tek adamimizdi

keita oynar reyiz nondadan iyidir.

Nonda oynasa nolucak hayri reyiz nonda oynayınca 10 kişi oynuyoduk adam bitmişti ayakta duramıyodu resmen

Nonda pozisyona giriyomuydu? Giriyodu. Ha atiyodu atamiyodu ayri bi olay, o psikolojiyle cogu oyuncu gol orucuna girer. Ha gitti ha gidicek, adami bi rahat birakmadilar ki ciksin topunu oynasin. Dusun bi kere, Nonda gibi bir penalti ustasi penalti kaciriyo o adamin ruh halini var sen dusun. Kewell'a alternatif varmi? Var hem de istemedigin kadar, ya Nonda'ya? Kewell denen bir oyuncu icin GALATASARAY'in menfaatlerini unuttunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt